IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
Rody
post Jul 9 2010, 02:42 PM
Post #521

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Da partea asta am inteles-o City. Doar ca mi se parea prea mare coincidenta ca a gasit povestea voastra pe un forum dedicat in special femeilor.
Diana, mersi. Si mie imi place poza asta ca idee, dar mi se parea stupid in ideea ca l-am pus la plesneala, era mai jucaus si o poza facuta din prostie.
Mie nu imi place caldura excesiva. Nu suport frigul, dar prefer sa fie mai racoare decat foarte cald si asta mai ales de cand am inceput sa am problemele cu aglomeratia, lipsa de aer, cu posibilele mele atacuri de panica. Fiind foarte cald, simt ca nu am aer mai ales daca sunt in locuri foarte populate si asta favorizeaza starile mele de rau. Oricum am cam depasit problemele astea, dar sunt momente cand mai revin.

Ps: Mama mea tot insista sa merg macar o luna, doua in Italia sa stau acolo cu ele, insa mi-e groaza in special de drum. Pana acum am mers cu masina de fiecare data si o data cu avionul, dar tot nu ma pot obisnui nicicum cu ideea de a fi in aer. In momentele de genul ala chiar ca ma ia cu slabii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Oana
post Jul 9 2010, 03:21 PM
Post #522

Incurabil

From: Iasi
Member No.: 5,191

Buna ziua.
Rody, avatarul tau e super original, stai linistita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Corina, ai grija de tine. Cand am venit din Iasi spre Suceava m-am ingrozit. Undeva pe langa Pascani m-a prins o ploaie de nu mai vedeam nimic in fata. Asa experienta urata n-am mai avut. M-am panicat la gandul ca ma poate prinde o viitura pe drumuri.
Ma si imaginam catarata pe masina si cerand ajutor (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Jo, tu pe unde esti?
Pinku, te salut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 9 2010, 03:31 PM
Post #523

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

bai, am incercat sa ma epilez singura inghinal cu ceara. Am paralizat de durere. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu m-am terminat... Pfiu...

+Quote Post
Oana
post Jul 9 2010, 03:35 PM
Post #524

Incurabil

Eu n-am incercat niciodata cu ceara, nu mai zic de inghinal. Daca ma platesti si nu fac asa ceva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Corina
post Jul 9 2010, 03:37 PM
Post #525

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Am ajuns acasa in sfarsit. Maine lucrez. Ma apuc sa fac papica si sa bag ceva rufe la spalat.
Diana, cartea se numeste ''Descult prin urzici''-Tanase Carasca. Nu cred ca ai s-o gasesti in librarii, este editie limitata dar o poti citi pe net.
Pupici la toata lumea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 9 2010, 03:37 PM
Post #526

make-up artist

Pe mine nu stiu ce m-a apucat. Cred ca am tendinte de autopedepsire. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Rody
post Jul 9 2010, 03:39 PM
Post #527

Incurabil

Member No.: 7,318

Eu am incercat odata cu aparatul. Muream de durere, insa dupa cateva minute era toata zona amortita si nu mai simteam. Am strans din dinti si tot am reusit. Oricum prefer sa merg la cosmetica sa ma fac ca e mult mai repede si ok.
Ce sa mai zic ca si pe maini ma faceam cu aparatul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

PS: Tendintele astea de autopedepsire au cumva legatura cu hotararea ta?

+Quote Post
Oana
post Jul 9 2010, 03:41 PM
Post #528

Incurabil

Ia pedepseste tu pe altii si lasa-ti comoara in pace (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Corina, spor la treaba.
Mie mi-au iesit 2 cosuri in frunte. A naibii...nu putea sa iasa numa' unu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ma strange gatul tare rau si nu stiu cu cine sa vorbesc. Iar m-a luat panica. Am zis ca ma duc sa-mi fac analizele, dar mi-i frica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Krisu, ce faci?

+Quote Post
Bia
post Jul 9 2010, 03:42 PM
Post #529

make-up artist

Pe maini nu reusesc singura dar maine sunt la cosmeticiana sa-mi termine ce am inceput eu.

+Quote Post
Oana
post Jul 9 2010, 03:44 PM
Post #530

Incurabil

Pink, dar tu te epilezi si pe mani? De unde ai atata putere? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 07:51 AM