IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
Rody
post Jul 9 2010, 03:47 PM
Post #531

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Vai Oana mi-am amintit de ideile bunicii mele cand ai zis de comoara.
Era la mine si a vazut ca ma epilez pe picioare cu aparatul. Saracuta era atat de indignata ca ma epilam incat a inceput sa ma certe: "cum tu nu stii ca acolo e toata frumusetea femeii? cum vor arata picioarele tale fara par? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) " Si o tinea tot asa intr-una. Faza mai amuzanta era ca a inceput sa imi povesteasca despre adolescenta ei si cum gandeau barbatii. Era ofticata deoarece ea nu era foarte paroasa. Nici la axila nu ii crestea decat 2-3 firicele si celelalte femei carora le ieseau parul si in fata si in spatele maieului erau mai frumoase. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Imi zicea ca Doamne fereste sa ma vada barbatul fara par ca nu ma mai ia de nevasta. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
In fine...oricum o aprobam si faceam in continuare ca mine.

This post has been edited by Rody: Jul 9 2010, 03:48 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Jul 9 2010, 04:43 PM
Post #532

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Buna ziua.
Laur, asa deci, nu dai din casa... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kryss, chiar, nici nu ne-ai spus cum ai petrecut de ziua ta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pink (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) probabil ca e mai bine asa... Eu am mai zis, nu prea cred in relatiile la distanta... (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
City, saracutul Batman, l-ai dat afara. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Rody, aseara a fost tare, ne-am intalnit cu niste prieteni si am iesit la o bere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-a durut burta de ras si m-am intors dimineata acasa.
Tu ce zici ca ai patit interesant? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Corina, Oana: (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
In legatura cu epilatul, Pink, wow. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tu vorbesti doar de partea inghinala... sau de tot??? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ca partea inghinala propriu-zisa nu mi se pare chiar mare lucru, ma mai fac si cu aparatul din cand in cand... dar tot doar cu ceara la salon. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu m-am facut si pe maini cu aparatul de cateva ori dar nu ma mai fac ca n-am cine stie ce par si ma cam irit. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Rody, mortala bunica ta! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

This post has been edited by Book: Jul 9 2010, 04:47 PM

+Quote Post
Diana.
post Jul 9 2010, 04:51 PM
Post #533

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(Corina @ Jul 9 2010, 04:37 PM) *
Am ajuns acasa in sfarsit. Maine lucrez. Ma apuc sa fac papica si sa bag ceva rufe la spalat.
Diana, cartea se numeste ''Descult prin urzici''-Tanase Carasca. Nu cred ca ai s-o gasesti in librarii, este editie limitata dar o poti citi pe net.
Pupici la toata lumea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Sincer, mi-ar fi placut sa o cumpar...

Rody, tare faza cu bunica ta. A mea are alta idee fixa: ca daca te epilezi, te faci jungla si-arati ca o maimuta dupa aia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 9 2010, 05:05 PM
Post #534

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aaaaaa!!! sper sa nu ma cheme maine la munca. o iau pe carari. vrea sa dorm am zis...
si bunica-mea are o parere ciudata despre epilat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io ma fac singura acasa cu aparatul, pubis. adicatelea tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 9 2010, 05:08 PM
Post #535

Fondator eLady.ro

Sincer, pe caldurile astea, o "defrisare generala" nu cred ca face rau nimanui! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 9 2010, 05:11 PM
Post #536

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pai da!

+Quote Post
Diana.
post Jul 9 2010, 05:14 PM
Post #537

Fondator eLady.ro

Eu plce nitel sa fac niste cumparaturi rapide in piata si dupa aia ma duc acasa sa prestez tocanita de cartofi si o salata cu "de toate" . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 9 2010, 05:18 PM
Post #538

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si eu tre sa fac niscaiva cumparaturi.
M-au prins cu elady deshis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jul 9 2010, 06:36 PM
Post #539

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

apropo de bunici , cand stateam in ro si ne-am cumparat calc, o venit bunica la noi si ne-a zis noua nepotilor , sa stati departe de calc , ca stiti are virusi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Fratilor o da de o kalima la noi , azi am behait de caldura

+Quote Post
Rody
post Jul 9 2010, 06:40 PM
Post #540

Incurabil

Member No.: 7,318

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Deci calculatoarele au virusi... Foarte comica faza Jo!
Eu tocmai am venit de jos. Fusei si eu la cumparaturi. Adevarul e ca nu coboram daca nu aveam nevoie si de tigari. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 05:58 PM