![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Mi s.a facut rau in drum spre casa de la caldura. Foarte tare sa ti se intample asta la volan. Acum is bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Au inceput sa imi intre albinele in casa. Cred ca si lor le e cald saracele. Si mor ca proastele. Pe care pot sa le prind le dau afara, dar care zboara de demente, mor. Nu am chef nici sa mananc. Maine vine un coleg sa ma ajute sa imi pun saltelele pe jos... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cite grade sint, Albi?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Diana la Padova acum sunt 35 de grade si cu umezeala din aer,te duci cu capul!Ma topesc.....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
no, pai in jur de 35. Afara. La mine in casa, mansarda, cred ca is 40 ca popa. si nu supoooortttt..... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna seara!
Mi-a fost dor de voi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce zi frumoasa am avut si azi. Proiectie de film japonez, demonstratii de aikido. Minunat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu stiu sigur daca era Batman al meu, doar blanita era mai gri si mai murdara. L-am dat afara, ca nu puteam sa-l tin in casa. I-am facut poze cand dormea pe bratele mele. Foarte dulce. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
incep si io sa bocesc la rand de caldura ... la mine ma coc ... un vant din sahara o venit pe neasteptate si se anunta temperaturi de + 39-40 grade ... o placere ce mai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
io is la a 3-a bere si a 4-a inghetata. incerc sa mr1LQka "desincing", dar nu imi merge foarte bine, pentru ca e cineva care tine neaparat sa ma incinga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/r1LQkgA_rpE&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/r1LQkgA_rpE&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> imi place tare melodia asta. e cu dedicatie, pentru cine se simte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca nu se vede imi pare rau- Nu am mai pus ever un videoclip. Di, ma ierti??? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by Cindy: Jul 10 2010, 03:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Jo-Anna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pentru mine, pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Stella (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
merge video bzz bzzz adica albi , apropo de bzz bzz noua porecla a ta e vuvuzela (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mi-am luat filmul ala, The back-up plan, am vrut sa-l vad aseara, dar imi era cumplit de somn, eram franta. Azi la fel. Maine cred ca v-oi fi la fel (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ma simt atat de bine, incat as face tumbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi-a venit motanul iar. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amaryllis-ul a inflorit toate cele 4 flori. Iar eu continui sa fiu fericita. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Chiar vuvuzela mai Jo? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ph34UpAZKyA&hl=en_US&fs=1?color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ph34UpAZKyA&hl=en_US&fs=1?color1=0xe1600f&color2=0xfebd01&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> This post has been edited by citystella: Jul 9 2010, 11:48 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 05:57 PM |
|