![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu fac musacaua cu vinete si cartofi, si carne tocata evident. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si eu Cindy. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ne luam de mana?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai, Pink (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/D8GM2k-C0Vc&hl=en_US&fs=1?color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/D8GM2k-C0Vc&hl=en_US&fs=1?color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>
Nu va lasati asa fetelor. Incepeti de aici, si continuati sa zambiti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ce se insoara barbatii: Pentru ca se cred Feti-Frumosi. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) De ce vor femeile sa se marite: Pentru ca se cred Cosanzene. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Salutare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Vad ca sunteti bine. La noi ploua de 2 zile...ploua cu galeata. Centrul orasului deja seamana cu Venetia. Azi am lucrat pana pe la 16. Sunt rupta...vreau sa dorm! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Acesta este site-ul unde gasiti mai multe informatii despre evenimentul la care am fost ieri: EDITAT - NO LINK .RO |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
M-am uitat peste topicul cu mancarurile voastre delicioase si mi-a venit cheful sa gatesc. Nu prea am gatit de cand sunt singura si nici nu prea am pofta de mancare, dar acuma am un chef nebun. Mancarica e pe foc deja. Stiu ca e tarziu, dar avand in vedere ca azi nu am mancat mai nimic e ok. Pregatesc ceva tocanita de vitel cu mazare. Pregatesc acolo si ceva sos din rosii proaspete si patrunjel. Sper sa iasa bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Gata. E la cuptor musacaua. Acum pot doar sa astept. Pe caldura asta tre sa faci multe chestii in timp ce gatesti. In afar de faptul ca o fac in chiloti si maieu, am mancat 2 inghetate, am baut vreun kil de apa, o bere, si m-am vanturat cu evantaiul. Un mic napoleon, cep ot sa spun?
Ma duc sa fac un dush (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Albi, si saltelele, saltelele... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ? Asteptam detalii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
M-am intors de la Real fara lipii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar am luat foccacia instead, asa ca am papat somon cu foccacia, ati incercat vreodata matrapazlac dintr-acesta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Mi-am luat si un maieu dragut, alb cu gri si o fustita mov (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care merge bine in tandem cu maieul, asa ca daca lipii n-au fost, m-am ales cu altele. Acum sunt cu un ochi la voi si cu unul la finala mica Germania Uruguay. V-am (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , muahhhh. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
City, am zis de mai multe ori ca nu e voie cu linkuri catre .ro, da-o-n pisici mai....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 09:10 PM |
|