![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
City, la noi ploua de o saptamana si io sunt infofolita ca o baba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Si la noi ploua. Totusi azi s-a mai oprit dupa-amiaza. Dar ploua in continu.
Astept sugestii pentru culoare pentru unghii. Stau cu ele nefacute din cauza voastra. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
City, de ce ai zis mai devreme pacat... Din cauza ca se fac la comanda (adica personalizate) tricourile?
Pentru culoare... eu as alege ceva nude. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu n-am chef de nimic. :|
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Am spus pacat ca esti cuminte. Si am spus ca eu nu sunt cuminte. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Gaseste alta culoare decat nude. Am avut lac incolor apoi french. Le-am scurtat pentru ca mi-am rupt o unghie probabil la aluatul de pizza de ieri, spalat. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dati-mi o idee ce si cum sa fac sa-mi salvez Sporul casei, ca imi moare inainte de vreme. Imi era frica sa-mi cumpar, si uite ca mi-am luat. L-am scos afara, ca e pretentios in casa. L-am pus la soare s-a uscat, l-am udat s-a inviorat, i-am pus apa ca la celelalte s-a blegit. Acum parca nici el nu stie daca vrea sa moara sau sa traiasca. Eu nu sunt superstitioasa, dar si asa nu e de unde spor, dar sa imi mai moara si planta asta cu denumire specifica, mi-e ca imi alunga tot sporul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ti-am pus un topic nou, Sporul Casei, City.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Didi in topicul Sporul casei ai scris in subnumele ( ca nu stiu cum sa-i spun) Cum se planteaza si se ingrijeste "Sprul casei". (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
This post has been edited by kryss_10: Jun 25 2010, 10:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Multumesc Diana. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Hahahaha! Ma duc sa repar, Krysu, multumesc, iubita! Si cind te gindesti ca nu mi-i foame...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cu mare placere, City! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Am racit. M-a prins. Asa imi trebuie, daca nu imi iau incaltari adecvate vremii. Eu inca mai cred ca e vara. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:13 PM |
|