![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Jo te invidiez la maxim. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
Maine merg si eu la sauna si piscina. Asa ca mult nu mai e. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! Azi am fost cu o prietena la Caldarusani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ce tare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai facut si poze? Cum e acolo?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Sylvia super. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu cred ca I'm falling down for my love. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
City, mai bine lasa-l pe el sa cada...lool.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Jo te invidiez la maxim. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) Maine merg si eu la sauna si piscina. Asa ca mult nu mai e. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Nu ma invidiezi ... 40°C la umbra , 46 la soare .. nu am trait asa temperaturi in romania niciodata (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jo, e groaznic si aici, nu vreau sa stiu cum e la 40°C la umbra...
Eu am fost la masa la doamna Mot azi, m-am intretinut cu 5 cucoanede peste 60 de ani, a fost super tare! Dupa care am venit acasa si-am dormit ca un pui trinitit! E cald de mori!!! |
|
|
![]()
|
|
A fost cumplit de cald, acum s-a mai racorit. Dar eu in apa as sta mai bine, cu caldurile astea. Abia astept maine. (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
Sylvia si el e in love. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Diana, ma bucur pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O melodie pentru voi: <object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/X68qSpibAqc&hl=en_US&fs=1?border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/X68qSpibAqc&hl=en_US&fs=1?border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Multamim fain! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:38 PM |
|