![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna Diana.
Nu prea bine. Imi fac calciu in vena pentru ca am simtit ca lesin de cateva ori. Ma pregatesc sufleteste sa-mi fac analizele la tiroida. Am o stare ciudata. Imi vine sa bat pe toata lumea din jur si simt ca o iau razna cu nervii. Mi-a zis cineva ca e de la tiroida. Eu imi controlez comportamentul, dar nu stiu pentru cat timp... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Tu ce faci? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Oana (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif)
Teo, imi pare sincer rau pentru bunicuta ta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna!
Si eu m-am trezit tarzior azi. Am facut inghetata de mere si lamaie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Astept sa se inghete. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Buna seara gagici! Buna seara si tie, Laur! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu de joi am tinut-o numai in gratare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Joi seara acasa la mine cu familia, vineri seara la prietena mea( ca deh... trebuia sa faca si ea cinste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) iar sambata ne-am mutat inapoi la mine, dar cu prietenii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Afost foarte frumos, dar si obositor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am distrat foarte mult! Ma intrebati de cadouri... Am primit:3 buchete de trandafiri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si o floricica in ghiveci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ,un maieu, pijamale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , cercei,o chestie misto ceva gen suport de lumanari in forma de inimioare, portofel, rimel, parfum, un tricou ... si multa distractie cu prietenii mei ca asta conteaza cel mai mult (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Am ajuns acasa, dar nu singura. Ci impreuna cu 4 hamsteri mici. Acum tre sa ma pun sa le fac curat, si sa ma documentez despre ei. M.am dilit. Singuratatea isi spune cuvantul. Tre sa vad in ce ii scot din cusca (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Teo, sincere condoleante!! Oana, hai ca poate e doar de la oboseala! Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
4 hamsteri? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi, oamenii isi iau unul sau doim tu ai patru. Sa fie intr-un ceas bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Albi, sa-ti traiasca, sa fie saantosi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Descar poze acum. Nu prea am reusit sa ii prin ca lumea, pentru ca au fost tare fericiti dupa curatenie. Cred ca nu mai fusese facuta curatenie de 3 sapt. Era infecta cusca! acum is tare fericiti, si alearga pe rotita. Si e unu care se baga intre rotita si gratii si sta la masaj cand alearga altu. Si parca rade asa... Sweet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oana, pupici pentru pitici. Ai grija de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Buna seara fetele!
Teo, imi pare atat de rau de bunicuta ta...condoleante! Eu sunt bine dar foarte obosita, am mare balamuc la munca si foarte mult de lucru. Poate o sa am o zi mai libera sa pot sta mai mult pe aici. Asta inseamna sa fie sefu plecat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Va pup pe toate...si pe Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:54 AM |
|