IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
Teocris
post Jul 13 2010, 08:55 AM
Post #671

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Albi patru deodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Foarte tare!
Corina si te dai cu barca? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oana, ai grija de tine!

Laur scumpule, da pe mine nu ma mai pupi? Rusinica (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu am o veste buna. La anul in mai, voi fi nasa de cununie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aseara a venit la noi in vizita un cuplu de tineri pe care ii cunoastem de ceva vreme, insa nu ne-am vizitat niciodata. Chiar ne miram cum de au venit in vizita. Cand colo, iata si motivul pentru care au venit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma bucur foarte tare pentru ca eu si sotul meu de multa vreme ne doream sa fim nasi. Nu pentru ca ne dau banii afara din casa, ci pentru ca asa vrem noi. Pana acum insa nimeni nu ne-a intrebat. Tinerii astia vor o nunta micuta, mai intima si fara pretentii mari.
O alta dorinta a noastra este sa botezam o fetita. Baietel am botezat acum 12 ani (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Nu face nimeni o fetita? Ne oferim nasi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am o noua obsesie muzicala. Desi e o melodie mai trista, imi place la nebunie
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/h31-r10_Azg&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/h31-r10_Azg&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Kryss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Teocris: Jul 13 2010, 08:55 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jul 13 2010, 11:43 AM
Post #672

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna ziua!! Is tare obosita!!

+Quote Post
Diana.
post Jul 13 2010, 11:58 AM
Post #673

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buna ziulica si de la mine. Si eu ma simt hobosita... Teo, sa fie itnr-un ceas bun! Corina, ne dai si pe noi cu barca? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pup toata gasca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Teo, imi vine sa imi tai venele de la melodia aia... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Ai nostri guvernanti au dat-o in balta azi de zile mari!

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 13 2010, 12:06 PM
Post #674

Incurabil

Member No.: 868

Ziua buna girls and Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Oana, ai grija de tine, si neaparat fa-ti analizele, macar sa stii cauza crizelor.
Teo, sa fie intr-un ceas bun, e foarte bine sa cununi. In afara de faptul ca faci o fapta buna, o sa va mearga si voua mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Diana, ce-au mai facut guvernantii nostri, ca io n-am habar, mai intai deschid elady (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) si dup-aia televizorul.
Corina, sa stapanesti sanatoasa barca, sa mergi la pescuit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

+Quote Post
Diana.
post Jul 13 2010, 12:18 PM
Post #675

Fondator eLady.ro

"Sintagma "Ţinutul Secuiesc" a apărut pentru prima dată īntr-un act oficial emis de Guvernul Romāniei. Mai precis īn descrierea stemei comunei Ilieni din judeţul Covasna, aflată potrivit documentului, la graniţa dintre Ţinutul Secuiesc şi Ţara Bārsei".

+Quote Post
Jo-Anna
post Jul 13 2010, 12:34 PM
Post #676

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Corina un kayak ar merge perfect pe balta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

servus fetili si servus Laur

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 13 2010, 12:34 PM
Post #677

Incurabil

Cum e posibil asa ceva (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ?
Asta ma revolta infinit mai mult decat programul lor competent de guvernare...
E o mare EROARE din partea lor daca persevereaza in greseala asta...
Atat Tara Barsei, cat si Tinutul Secuiesc, si alte delimitari pur geografice de genul acesta , dar si impartitile administrativ teritoriale precum judetele Covasna, Harghita, sunt toate pamanturi romanesti, ale DACILOR, ale romanilor. Da, au fost hiper populate pe vremea imperiului austro ungar, asta-i altceva, si nu le confera nici un drept asupra lor.

+Quote Post
Diana.
post Jul 13 2010, 12:43 PM
Post #678

Fondator eLady.ro

Ideea e urmatoarea: ori tanti aia care si-a pus semnatura pe hirtie e o toanta care a fost angajata pe alte criterii decit compententa profesionala, ori asa se incearca "inmuierea" UDMR-ului pentru supravieturea guvernului asta de idioti. Oricum o dai, e groasa...

Mie mi-a crescut tensiunea cind am vazut de dimineata.

+Quote Post
Corina
post Jul 13 2010, 12:50 PM
Post #679

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Pup fetele si baiatu'!
Personal de la guvernantii nostri nu ma astept la nimic bun. Va astept la Tulcea pe toate sa va dau cu barca (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ! Jo...mie nu-mi plac lucrurile inguste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...si kayacu e ingust (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Pupici la toata lumea!
Vad ca a disparut sefu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 13 2010, 12:54 PM
Post #680

Incurabil

Ehh, Diana, e mare bataie pe bucatica aia de pamant, miza e mare...si are mai putin legatura cu cei care o locuiesc, ci cu pamantul in sine si cu unitatea noastra nationala.
Sa speram ca a fost doar o simpla greseala facuta cu nestiinta, altfel....
Mai bine presedintele ar remania mai repede guvernul , decat sa incerce sa inmoaie asa UDMR-ul... Se pot gasi si altfel de solutii pentru iesirea din criza, nu e cazul sa ne vindem tara ca sa cersim avantajele unui partid sau altul. Un compromis ca asta poate fi ca un bulgare de nea pentru alte pretentii, mult mai mari.
Offfff. Unde esti tu , Tepes Doamne ?

+Quote Post

99 Pages V  « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 11:10 AM