IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
Corina
post Jul 14 2010, 07:14 AM
Post #711

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multumesc de dedicatie Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Silvi melodia e minunata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Mai...eu am auzit azi dimineata ca a murit Madalina Manole. E adevarat sau mi s-a parut mie?
Go to the top of the page

+Quote Post
kryss_10
post Jul 14 2010, 09:25 AM
Post #712

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: The moon
Member No.: 6,083

Buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Da, din pacate, asa e, Madalina nu mai este printre noi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dumnezeu s-o ierte!
Eu m-am apucat de curatenie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jul 14 2010, 10:32 AM
Post #713

Invincitus

Member No.: 8,431

moama ...

+Quote Post
Diana.
post Jul 14 2010, 11:21 AM
Post #714

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mda. La mine e foarte cald...

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 14 2010, 12:23 PM
Post #715

Incurabil

Member No.: 868

'Neata, fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Off, nu pot sa cred...viata a fost darnica cu ea, de ce s-a sinucis ?? Sunt oameni care n-au nici pentru o zi ce a avut ea pentru o viata ....si care multumesc lui Dumnezeu pentru mult mai putin....
In primul rand pentru copil nici n-ar fi trebuit sa se gandeasca la asa ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , cand ai un copil, nu-ti mai apartii ...
Dumnezeu s-o ierte .

Ma bucur fetelor ca v-a placut melodia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Diana, metoda e simpla, nimic super elaborat. Profit de caldurile astea si m-am axat in principal pe mancare nepreparata termic, de genul: fructe si legume, branza, cascaval, oua fierte, somon afumat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , DAR nu depasesc 200 g la o masa. Mi-am stabilit 5 mese pe zi ( echivalentul a 3 mese si 2 gustari ).
Fara inghetzatzuri lool si bere, punctele mele slabe pe timp de vara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
Si iau ca suplimente o combinatie din ce am prin casa, adecatelea: spirulina, coenzima Q10, ulei de peste, Liv 52, pastilele acelea de slabit, crom, care cum imi cade in mana..lool, dar in dozele permise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
citystella
post Jul 14 2010, 12:33 PM
Post #716

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Eu nu cred in sinucideri.

Cand esti bine nu te sinucizi. Si mai mult decat atat, e si greu sa o faci. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu sunt fericita pentru ca am un prieten super care imi va fi sot si sunt iubita si admirata oriunde merg.

Sunt fericita pentru ca pot sa fac oamenii sa fie fericiti, si las oameni fericiti in spatele meu.

Sunt fericita pentru ca aduc zambetul pe buzele unor oameni pe care ii cunosc atat de putin, si pe fetele celor care au contact cu mine.

Sunt fericita pentru ca florile imi arata cat ma iubesc si-mi infloresc, si-mi fac frunzulite noi, si puiuti.

Sunt fericita pentru ca ma iubesc asa cum sunt. Sunt fericita ca sunt iubita.

Si mie mi-a placut mult melodia. Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu nu mananc mult, si abia ma ating de mancare, o fac pentru ca trebuie sa o fac, pofta de mancare nu mai am de doi ani sa fie. Dar nu ma deranjeaza. Pentru mine mancarea acum e doar pentru hrana, si imi fac toate poftele, in sensul ca atunci cand vreau ceva, mananc doar ce-mi place, nu mai mananc ce apuc, cum obisnuiam sa fac.

+Quote Post
Diana.
post Jul 14 2010, 01:01 PM
Post #717

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sylvia, si ce ai observat? Ai dat jos ceva? Faza cu inghetata si berea cu lamiie ma darima si pe mine! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

City, stii care e faza? Eu inteleg cum e sa nu mai fii frumoasa si cum te poate darma asta daca nu esti destul de puternica.

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 14 2010, 01:15 PM
Post #718

Incurabil

Member No.: 868

Diana, am dat jos, cam 3 kg intr-o saptamana jumate, dar sunt constienta ca la inceput se elimina apa din organism. Problema e ca la mine nu se mai elimina nici asta, in halul asta de mult se lenevise metabolismul, trebuia sa-i dau un push up (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Am stat si am analizat ce era gresit in alimentatia mea si am ajuns la concluzia ca mancam prea mult fata de necesarul caloric al organismului, si nefiind nici conform cu Monti 100%, tot ce depasea consumul se acumula in sunculitze (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .

+Quote Post
citystella
post Jul 14 2010, 02:33 PM
Post #719

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Nici eu nu cred ca sunt frumoasa, dar ceilalti o spun, asa ca nu va trebui sa ma deprim pe urma. Eu ma simt bine cu mine insumi, sunt impacata cum sunt, ma accept asa cum sunt. Cel mai mult pe mine ma intereseaza ca sunt in viata, sanatoasa ( chiar si in aparente) , si ca pot sa le fiu alaturi celor dragi mie.
Cateva minute si nu mai eram in viata sa va scriu ce va scriu, daca cei dragi nu ma gaseau, si nu le pasa de mine. Pot sa fiu urata, poate sa-mi cada pielea, sa-mi cada ochii, nu ma intereseaza deloc. Nu sunt adepta frumusetii fizice. Cred ca nu am sa mai fiu placuta, si nu am sa mai primesc complimente, dar nu asta ma intereseaza pe mine. Cand eram tanara eram complimentata si nu era baiat care sa nu ma vrea, dar mi-am dorit sa nu mai fiu frumoasa, sa fiu lasata in pace, sa ma vrea cineva asa cum sunt, cum sunt eu in interior si nu la exterior. Acest lucru s-a intamplat cand unul din fostii mei prieteni au spus ca sunt prea slaba si prea frumoasa, si m-a tinut inchisa in casa, si m-a pus la ingrasat. Am suferit enorm, dar acum acele zile sunt demult in urma, si acum ma simt fericita, si nu pentru cum arat, ci pentru ceea ce simt.
Ceea ce esti si cum esti se vede, si tot ceea ce faci. Nu e nevoie de o funda rosie sa marcheze asta.
Daca esti sincer si esti asa cum esti, bun si dulce, esti iubit. Eu sunt iubita, si sunt fericita pentru asta.
Stiu ca si tu esti la fel ( chiar daca consideri ca nu mai esti frumoasa). Trebuie sa-ti vezi frumusetea interioara si sa fii fericita pentru ca o ai. Cei din jurul tau pot sa confirme ceea ce cred eu despre tine. Esti o femeie minunata prin tot ceea ce faci, iar acest site, acest forum pune doar o parte in evidenta ceea ce esti tu. Admira-te pentru ca nu ai de ce sa nu crezi asta. Fii fericita, viata e asa scurta, si cand esti, cand nu mai existi nici in inima celorlalti. Omul moare cand este uitat de ceilalti, si nu cand dispare fizic. Eu va iubesc.

+Quote Post
Jo-Anna
post Jul 14 2010, 05:24 PM
Post #720

Invincitus

Member No.: 8,431

succes silvy pt ca tii la dieta si felicitari pt ca functioneaza

ca tot suntem la capitolul sinceritatilor , io nu sunt rupta din rai , dar nici mai urata ca draq in final e mecla mea tre sa traiesc cu ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , deci ma accept, dar de ingrasat tot nu vreau sa raman butuc ... dau razboi burtoiului acusi ..

+Quote Post

99 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:08 PM