![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Jo-Anna te sustin (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Buna fetelor, buna Laur!
Mersi pentru dedicatie Laur. E draguta melodia. Melodia care ne-a dedicat-o City o stiu pederost, o adoram si chiar nu o auzisem de ceva vreme. Mersi si tie ca m-ai binedispus. Inca nu imi vine sa cred ce am citit despre Malina. Imi pare rau cand aud asemenea vesti despre oameni si mai ales imi pare rau de ideea in sine ca un om ajunge in asemenea momente inca sa se gandeasca sa isi ia viata. Kryss, ai primit ceva cadouase. Sylvia multa bafta cu cura de slabire. Eu am mancat tare ciufulit si mai nou am chef si pofta sa mananc doar cate ceva dulce si sa beau mult lapte, in rest nu am omor dupa nimic. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Eu am lesinat azi in timp ce -mi facea doamna aia calciu in vena. Mi s-a spart vena si mi s-a facut rau instantaneu. Faza tare e ca s-a speriat femeia, nu gluma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu mai vrea sa-mi faca injectii. Gata, am facut 5 si sunt de ajuns. Voi ce faceti? Sylvi, felicitari si spor in ce ti-ai propus. Eu ma chinui sa ma ingras si cand va aud pe voi...ooooofffffff! Eu inca nu cred ca s-a sinucis Madalina, nu stiu de ce. Sau nu vreau sa cred asa ceva. Poate a fost un accident. O seara faina tuturor. This post has been edited by Oana: Jul 14 2010, 06:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Oana, dar de ce nu iei pastilute? Sa nu-ti mai faca mereu injectii...
Rody (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Cele mai eficiente sunt injectiile. Daca vrei sa iei pastile, poti lua calciu lactic, e cel mai bun si mai eficace, decat toate combinatiile, mai ales cu Magneziu. Sunt persoane care au carente de calciu, insa nu au nevoie chiar deloc de Magneziu si le face mai mult rau, provocand greata si alte simptome de rau.
Acuma e vara si iei destula vitamina D de la soare, incat sa se fixeze calciul in oase. PS: Laur te-am zarit...tu ce ne mai zici?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Rody, eu nu am vitamina D mai deloc si iau tratament pt 6 luni:)
|
|
|
![]()
|
|
Acuma normal ca depinde de la organism la organism. Cand sunt carente de calciu, cel mai adesea sunt si de magneziu si de asta ziceam mai sus ca majoritatea iau combinat calciu, magneziu si vit D, insa exista cazuri cand iei magneziu si in exces provoaca mai mult rau decat bine.
Kryss cum de ai carente de vit D? Alimentatia cum e? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Buna seara Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am muncit azi de mi.a iesit pe ochi!! Nici mie nu prea imi vine sa cred ca s-a sinucis. Un om cu depresie nu cred ca poate sa apara asa de senin in public si sa povesteasca ce viata frumoasa are!! Dumnezeu sa o odihneasca!! Tre sa ma duc cu colegu sa ii ia cadou prietenei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
PS: Eu ii sugeram Oanei de vit D ca ia de la soare nu neaparat din cauza ca soarele are vit D ci tocmai pentru ca organismul are capacitatea de a-si sintetiza singur vit D cu ajutorul razelor de la soare. Kryss, poate ar trebui sa mananci mai mult peste si lactate (unt, lapte). Galbenusul de ou mai are o cantitate cat de cat semnificativa de vit D.
|
|
|
![]()
|
|
Pai am deficienta de vitamina D. Alimentatia e ok! Mananc multa branza si mult lapte, dar... degeaba. Sora mea nu se atinge de nimic lactat si nu are nici o problema.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:17 PM |
|