IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
laur claudiu
post Jul 14 2010, 07:37 PM
Post #731

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Rody ma bucura cum gandesti!Esti din Oradea?Doamne cat de mult poate sa-mi placa acest oras,are o magie aparte!
Kryssulet incearca cu parmiggiano sau parmezan pe romaneste,are concentratie de calciu de sapte ori mai mare decat a branzeturilor obisnuite,zic si eu...un sfat!
Diana mama lui de pui cu migdale ,balesc pe laptop (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Rody e super avatarul tau...e fresh ca o ciresica si paraca un pic kinky...zic si eu!
Kryss frumoasa poza de la avatar!

This post has been edited by laur claudiu: Jul 14 2010, 07:38 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Rody
post Jul 14 2010, 07:38 PM
Post #732

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Imi pare rau. Si eu sunt asa cu calciu. Sunt si anemica pe cat sunt eu de mare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Jul 14 2010, 07:39 PM
Post #733

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Multumesc Laur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Rody (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Rody
post Jul 14 2010, 07:47 PM
Post #734

Incurabil

Da sunt din Oradea. Un orasel dragut, curat si care ma calca pe nervi (aici ma refer strict la strada mea ca au refacut totul, au marit-o si de mai bine de o luna ma omoara galagia). E foarte distractiv cand simt cum se scutura si geamurile de la gauritul astora. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dar ce bine va fi cand straduta va fi gata, frumoasa si cu masinile plutind pe eA (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .

PS: Mersi Laur. Si mie imi place avatarul tau. Intr-un timp eram tare "indragostita" de Thalia.

Ps 2: Asta imi place cel mai mult.... http://www.youtube.com/watch?v=eBhgqEwf0b8

This post has been edited by Rody: Jul 14 2010, 07:43 PM

+Quote Post
laur claudiu
post Jul 14 2010, 07:49 PM
Post #735

Obsedat

Diana sper sa nu ma altoiesti dar nu ma pot abtine!Cum naiba poti sa intri pe un forum,ma refer la spameri,sa trantesti o reclama moca fara sa te uiti daca nu au mai luato si altii in freza,eu ma minunez pe bune,asta e prostie crunta!Ai putea sa le faci un bine si sa le trimiti acasa factura poate se vor mai linisti!Pe bune,uneori ,prostia,daca ar putea sa zbiere te-ai ingrozi!Gata m-am descarcat! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Rody,dpmdv femeie mai tapana si mai sexoasa ca,Thalia nu vazusi...sau hai treaca de la mine Megan Fox!

+Quote Post
kryss_10
post Jul 14 2010, 07:49 PM
Post #736

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Albinutzo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ai cam lipsit azi!
Laur, mersi, dar si poza cu tine la avatar cand mai vedem si noi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Rody
post Jul 14 2010, 07:51 PM
Post #737

Incurabil

Hm...permite-mi sa te contrazic. Sa stii ca nu as fi crezut, dar de la un timp mi-am schimbat parerea totalmente despre minunata Beyonce. Mna aia da femeie tzapana cum zici tu, cu o voce nemaipomenita, mai frumoasa live decat in piesele inregistrate, cu un corp bomba si cu miscari de zeita, atleta, ce mai vrei tu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Jul 14 2010, 07:51 PM
Post #738

Obsedat

Kryss scumpa,m-ai vazut deja pe faceb (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nu vreau sa te contrazic deloc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by laur claudiu: Jul 14 2010, 07:54 PM

+Quote Post
Rody
post Jul 14 2010, 07:54 PM
Post #739

Incurabil

Si Megan Fox este foarte frumoasa, insa daca dai la o parte genele false, tona de fond de ten si conturul de buze, nu mai mi se pare nu stiu ce stralucire de femeie. Eu intotdeauna ii voi ramane fidela frumusetii Angelinei Jolie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Jul 14 2010, 07:56 PM
Post #740

Obsedat

O da Rody ai dreptate,numai cand ma gandesc ce buze are si-mi place de mor ca e femeie desteapta in adevaratul sens al cuvantului!O fi fetis cumva?Corina ajutor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 72 73 74 75 76 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:09 PM