![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Facebook? Si eu vreau sa va vad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu ma cam uit la buze in primul rand la o persoana si pe urma la ochi. Daca e gura stramba nu imi place. Ochi urati nu exista in opinia mea si de aceea sunt cam plictisita de vechea replica a baietilor :" Mam indragostit de ochii tai, in ochii tai citesc tot, etc...." Ochii sunt oglinda sufletului, insa cu totii avem ochi inediti si "stralucitori" ca doar cu totii avem umoare apoasa in ei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
kryss pus foto la avatar,multumita? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
DA. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Laur .. ma da thalia nu e cam " ocupata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau i-ai zis tu sa te astepte? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Eu m-am apucat de calcat un morman de rufe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si ma doare capul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
calca si tu in picioare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce tare esti, Jo! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Krys, am avut o groaza de treaba la munca si nu prea am putut s aintru, si acum am fost cu un coleg sa ia cadou prietenei. I.a luat un epilator, si urmeaza sa ii ia niste cercei, dar pt aia tre sa mergem in alta parte.
Astia mici pedaleaza de zor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Noapte buna ladies. Sa va odihniti bine si maine sa va treziti mai frumoase si energice ca niciodata!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pupici la toata lumea. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Buna seara! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Trebuie sa spun, kryss draguta... ca ai 666 de postari la acest moment! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:31 AM |
|