![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da BOok! Pe langa ca sunt frumoase, mai sunt si talentate gagicile! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Apropo, imi place foarte mult si de Shakira. E foarte naturala. Ma pun eu la somn acum ca si asa mai trec cateva ore pana adorm. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Va tzuc! Mersi Dia inca o data. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Book (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Kryss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Voua va trimit azi pupici ca am interactionat cu voi! Pentru restul fetelor (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) ! Sweet dreams! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
I-0am modificat eu numarul postarilor, sa nu ramina cifra aia... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) atat am de spus: (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si Shakira e ok, dar mi se pare c nu se compara cu cele doua. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Noapte buna Rody! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da sunt frumuseti diferite. Apreciez la ea naturaletea si stilul ei original.
Noapte bunaaaa! Acuma chiar ca plec. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Book (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu mai comentez ca nu am de ce sa-mi cer scuze,unde dai si unde crapa,daca si eu mai sunt nesimtit,no comment!
Rody somn dulce! |
|
|
![]()
|
|
Mersi Laur! Hai sa trecem peste mica disputa. A fost o neintelegere care a provenit de la neatentia ta. Si Sylvia trebuie sa isi retraga cuvintele si sunteti chit. Nu e nimeni nesimtit.
V-am pupat! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) nu am zis ca esti nesimtit, in nici un caz, nu stiu de unde ai scos-o. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Book, ti s-a pus pata pe mine in seara asta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Laur,Sylvie nu va mai suparati asa repede (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa va treaca |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Noapte buna! Vise placute! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Hello! iar am aparut la spartul targului.
Am fost la ziua unei prietene si a venit si fratele ei cu bebelul. 6 ore numai cu el in brate am stat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu mai sunt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Noapte buna kryss! Oana, City, Sylvia, multi pupici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si lui Teo! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:57 AM |
|