![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Book, a zis Oana la topicul "Ce muzica asculti acum " ca o iubeste si pe ea cineva si sa nu ma supar eu. E vorba de Laur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
EEEiiiiii, Kriss...daca n-ai nimic cu baiatu', ia da-te frumusel la o parte, ca sunt atatea femei singurele pe forumul asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Book, mersi, sunt bine. Tu ce mai faci? Albi, tu nu zici nimic? Ce mai face mama ta? This post has been edited by Oana: Jul 15 2010, 07:40 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Nu am nimic cu el si chiar il rog sa confirme si el asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma dau la o parte. PS: Eu nu mai sunt singura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Hopa.... Kryss ce ne povestesti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nimic, deocamdata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Rodyyyyy, eu vroiam sa sar cu intrebarile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Sunt foarte fericita si atat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu ies la o tigara.
Vreau sa va spun ca ma simt tare singura. Kriss, daca esti fericita , e tot ce conteaza. This post has been edited by Oana: Jul 15 2010, 07:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Oana, poate scoti tu ceva ca eu nu am reusit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Krys ma bucur pentru tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Asta am zis eu.Ca trebuie sa fiu fericita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Rody (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:47 AM |
|