IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
citystella
post Jul 15 2010, 10:54 PM
Post #811

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Nu ma casatoresc cu oameni care nu ma merita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Corina
post Jul 15 2010, 11:01 PM
Post #812

Incurabil

Group: Obsedat
From: Tulcea
Member No.: 7,788

Gagici pupici!
Diana, incerc sa uit ca azi am avut o zi de cc. Nu stiu de ce toata lumea dintr-o firma are impresia ca(si virgula)contabilul nu face nimic...adica sta asa si se uita in calculator...ca asa are chef...si ca a face contabilitate e ca si cum te-ai juca. Nu pot sa adorm de nervi!

City (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Esti suparata?

+Quote Post
citystella
post Jul 15 2010, 11:06 PM
Post #813

Membru de Onoare

Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Nicidecum. Am ramas un pic socata, dar acum sunt bine. Multumesc.

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 15 2010, 11:06 PM
Post #814

Incurabil

Member No.: 868

Salveeee, Corina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Ce faci, ce face barca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Ai scos-o la apa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?

City, e vorba de actualul prieten sau te refereai la ex-ul, cel care a scris pe forum ?

Albi, relax, nu patesti nica' . Am si eu o chinchila , deci tot rozatoare ca ale tale , numa' ca a mea e babana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , si acum cu caldurile astea e foarte agitata si mai agresiva decat de-obicei, m-a muscat de deget.

+Quote Post
citystella
post Jul 15 2010, 11:11 PM
Post #815

Membru de Onoare

Iubesc melodia asta:

<object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/8xg3vE8Ie_E&amp;hl=en_US&amp;fs=1?color1=0xe1600f&amp;color2=0xfebd01&amp;border=1"></param><param

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/8xg3vE8Ie_E&amp;hl=en_US&amp;fs=1?color1=0xe1600f&amp;color2=0xfebd01&amp;border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object>

Vai vai Sylvia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pe mine m-a muscat verisorul meu micut de 8 luni, il dor gingiile, trebui sa-i creasca dintisorii.

Actualul care a devenit de azi fostul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu merita sa fie actualul nu am ce face. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
citystella
post Jul 16 2010, 12:18 AM
Post #816

Membru de Onoare

(IMG:http://www.orkutscrapping.net/img/Good-Night/graphic-295.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post Jul 16 2010, 12:51 AM
Post #817

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Seara buna!
Sunt 33 de grade,ma topesc,nu pot adormi!
City imi pare rau, insa esti fata descurcareata si treci peste,poate nu a fost sa fie,lasa ca mama baietilor nu a murit,esti fata frumoasa,desteapta!Ce e al tau e pus de o parte!Asa ca fii happy ca pana acum,nu lasa sa te umbreasca aceasta despartire,un sut in fund,zece pasi inainte!La noi aici se spune GRINTA!acelasi lucru ti-l urez si tie!Somnici pufosisi ai grija de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Vreau sa clarific de asemena si zvonurile cu Kryss...nu e nimic intre noi!E o fata frumosa si dezghetata,e greu sa nu-ti fie draga o asemenea persoana!kRYSS ma bucur ca esti fericita si poate...cine stie?Te pup si ai grija de tine,sa ramai aceiasi fata scumpa si dulce ca ai sa ai mereu de castigat in viata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Book,rectific,cand ma refeream la faza ca:nu sunt nesimtit,nu ti-am atribuit tie cuvintile ci era un fel de a spune,ca daca nici eu nu am mai fost baiat cu obraz,atunci cine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albinutza vecinica ma bucur ca-ti merge decodorul,vazusi si foto cu cei patru fantastici,sa-ti traiasca!hai la o bere rece?
Corina scumpa,cam te inteleg,lumea are impresia ca doar stai la calculator si ata,insa nu e asa,tin minte din detasari cand aveam agentia sau agentiile pe mana,cata gestiune bagam pe langa ceea ce faceam,imi plesnea capul,o tona de hartogaraie si sa iasa de la zet,balanta si mama naibii de inchideri si registre!Te pup dulce si pe tine ca-mi esti draga si nu refuz o plimbare cu barcuta,dar prima data cand poposesc la Tulcea vreau sa manc peste si sa beau o bere cu ine!Hainoroc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teo pe aripi de vant trimit in zbor catre tine un pup dulce! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) L-ai primit sau s-a impotmolit la granita cu ungurii? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pussilok!
Oana,mii de salutari,bafta in tot ceea ce faci si ai o bila imensa la mine...melodia aia cu real love... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Rody cum a iesit tortul de aseara ca am inghitit in sec,mai ales insiropat,dat la frigider cu ceva fructe pe el...intru in sevraj (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) mai e vreo felie,ratacita prin frigider?mercy!!!!
Sylvia,mie unul nu-mi place sa stiu ca esti suparata pe mine,am recitit si eu mesajele aseara,iar la anumite faze postul tau coincidea cu cel al meu si de aici si divergentele,insa crede-ma ca e doar o coincidenta!Eu imi cer scuze daca prin postul meu te-am jignit,de departe intentia mea!Sa ai o seara placuta si somnic pufos!
Diana,de cate ori mi-am promis ca nu mai intru la gastronomie...dar nu pot,cand vad ce maestra esti!Nu e un cuvant mare,e ADEVARUL!Nu e asa fetelor? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 16 2010, 12:56 AM
Post #818

Incurabil

Member No.: 868

Laur, nu sunt suparata pe tine , stai linistit, mi-a trecut de-aseara dupa ce m-am lamurit ce-ai vrut sa spui. Numai ca aseara m-am luat cu altele si n-am mai avut timp sa scriu .
Cum e vremea prin Italia, te topesti si tu la fel ca noi ?

+Quote Post
Rody
post Jul 16 2010, 01:02 AM
Post #819

Incurabil

Member No.: 7,318

Seara buna Laur. Tortul a fost un esec intial, dar dupa cateva ore la frigider a fost "numa bun" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nu e foarte aspectuos (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) insa e bun bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Mai am o felie, chiar si doua (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Ps: Nu mi-ai acceptat cererea de prietenie pe Faceb. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Ma pun la somn, desi inca imi este parul ud ca tocmai facui un dusulet, dar e mult prea mare lenea sa ma usuc.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Noapte buna everyone! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 16 2010, 01:03 AM
Post #820

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Hey, nici eu nu dorm. Ascult muzica si alerg tantari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

99 Pages V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 08:15 PM