![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
rody for you...
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Uhdajt0C1sE&hl=en_US&fs=1?rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Uhdajt0C1sE&hl=en_US&fs=1?rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> mie pe faceb nu mi-a venit nici o cerere,pe bune! This post has been edited by laur claudiu: Jul 16 2010, 01:05 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Iui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Imi place mult melodia. Mersi. Poate oi fi dat unui alt Claudiu atunci add. Stai sa verific inca o data.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
si pentru sylvia ca nu e suparata pe mine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xg7DcCl0-SY&hl=en_US&fs=1?rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xg7DcCl0-SY&hl=en_US&fs=1?rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Acuma te-am nimerit. Cred ca am dat intial altcuiva add. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, ce faci? E cald la tine? Pupici si o zi frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Laur iti multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Imi pica ochii in gura de somn. Am adormit la 3 diminineata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La 0.15 frecam o tava cu Cif, la 1.30 intindeam rufe la uscat, la 1.53 am alegat un gandac prin casa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . De fapt m-a alegat el pe mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi-era o frica de el de ziceai ca acum sare la beregata mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am avut ideea "geniala" sa-l sperii cu un jet de fixativ. Credeti ca s-a speriat? Noo (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Alerga prin hol ca nebunu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu dupa el cu tubul de fixativ (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa 10 minute de fugarit prin toate cotloanele si de parfumat cu fixativ, am reusit sa calc pe el (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Va dati seama cat de logic gandeam la ora aia daca eram convinsa ca fixativul ala il va paraliza pe nemernic? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sunt dusa cu pluta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ieri s-a implinit o saptamana de cand sunt in doliu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Luni am aflat ca voi fi nasa de cununie la anu, in mai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Marti a plecat fetita mea cu soacra-mea la munte. E prima oara cand pleaca fara mine undeva. Cand a plecat trenul, am simtit cum ma ia cu plans. L-am sunat pe sotul meu si l-am tinut de vorba pana am ajuns la birou, ca sa nu bocesc pe strada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am avut doua saptamani pline rau, iar eu am reusit sa le fac un rezumat in 4 randuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Iaca ce melodie ascult eu acum: <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/u4n0la_k-DU&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/u4n0la_k-DU&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> Chiar ca-s dusa rau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! Eu trebuie sa plec si sunt mai mult adormita. Grrrr....
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Teo, esti fenomenala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi imaginez cu erai tu prin casa alergand gandacul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe mine ma doare capul si mi-e somn.Si de ieri m-am trezit cu o durere in gat (zici ca am un ghem de ace). |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!! E o agitatie aici de mama mama. Mai nou am aflat ca ar trebui sa tin minte toate 14356 de piese pe care le taiem, si eventual si ordinea in car emi.au fost trimise... si daca se poate sa mai cumpar eu un laser, ca sa taiem mai repede...
Krys, e relativ bine acum. A scapat un soarec. Acum se plimba prin casa, ca nu am reusit sa il prind. E ala care m.a muscat ieri. E idiot!!! Va pup pe toate si pe Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Claudiu. Toate se intampla cu un motiv. Multumesc pentru ganduri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Teocris.Esti o scumpa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (Se apropie ziua ta si trebuie sa-ti trimit ce ti-am promis (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,dar am nevoie de un pic de ajutor, caci telepatic nu se poate realiza) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:27 PM |
|