IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

99 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> Hot Bar & Lounge XXXVII-eLady`s hot spot, De-ale noastre...
laur claudiu
post Jul 16 2010, 01:04 AM
Post #821

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

rody for you...

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Uhdajt0C1sE&amp;hl=en_US&amp;fs=1?rel=0&amp;border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Uhdajt0C1sE&amp;hl=en_US&amp;fs=1?rel=0&amp;border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

mie pe faceb nu mi-a venit nici o cerere,pe bune!

This post has been edited by laur claudiu: Jul 16 2010, 01:05 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Rody
post Jul 16 2010, 01:07 AM
Post #822

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Iui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Imi place mult melodia. Mersi. Poate oi fi dat unui alt Claudiu atunci add. Stai sa verific inca o data.

+Quote Post
laur claudiu
post Jul 16 2010, 01:07 AM
Post #823

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

si pentru sylvia ca nu e suparata pe mine! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xg7DcCl0-SY&amp;hl=en_US&amp;fs=1?rel=0&amp;border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xg7DcCl0-SY&amp;hl=en_US&amp;fs=1?rel=0&amp;border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>

+Quote Post
Rody
post Jul 16 2010, 01:09 AM
Post #824

Incurabil

Member No.: 7,318

Acuma te-am nimerit. Cred ca am dat intial altcuiva add. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kryss_10
post Jul 16 2010, 08:47 AM
Post #825

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, ce faci? E cald la tine? Pupici si o zi frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Laur iti multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jul 16 2010, 09:12 AM
Post #826

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Neata!
Imi pica ochii in gura de somn. Am adormit la 3 diminineata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La 0.15 frecam o tava cu Cif, la 1.30 intindeam rufe la uscat, la 1.53 am alegat un gandac prin casa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . De fapt m-a alegat el pe mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mi-era o frica de el de ziceai ca acum sare la beregata mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am avut ideea "geniala" sa-l sperii cu un jet de fixativ. Credeti ca s-a speriat? Noo (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Alerga prin hol ca nebunu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si eu dupa el cu tubul de fixativ (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa 10 minute de fugarit prin toate cotloanele si de parfumat cu fixativ, am reusit sa calc pe el (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Va dati seama cat de logic gandeam la ora aia daca eram convinsa ca fixativul ala il va paraliza pe nemernic? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sunt dusa cu pluta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ieri s-a implinit o saptamana de cand sunt in doliu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Luni am aflat ca voi fi nasa de cununie la anu, in mai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Marti a plecat fetita mea cu soacra-mea la munte. E prima oara cand pleaca fara mine undeva. Cand a plecat trenul, am simtit cum ma ia cu plans. L-am sunat pe sotul meu si l-am tinut de vorba pana am ajuns la birou, ca sa nu bocesc pe strada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am avut doua saptamani pline rau, iar eu am reusit sa le fac un rezumat in 4 randuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Iaca ce melodie ascult eu acum:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/u4n0la_k-DU&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/u4n0la_k-DU&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Chiar ca-s dusa rau (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 16 2010, 09:44 AM
Post #827

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Neatza! Eu trebuie sa plec si sunt mai mult adormita. Grrrr....

+Quote Post
kryss_10
post Jul 16 2010, 10:30 AM
Post #828

Incurabil

From: The moon
Member No.: 6,083

Teo, esti fenomenala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Imi imaginez cu erai tu prin casa alergand gandacul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pe mine ma doare capul si mi-e somn.Si de ieri m-am trezit cu o durere in gat (zici ca am un ghem de ace).

+Quote Post
albinuza
post Jul 16 2010, 10:34 AM
Post #829

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!! E o agitatie aici de mama mama. Mai nou am aflat ca ar trebui sa tin minte toate 14356 de piese pe care le taiem, si eventual si ordinea in car emi.au fost trimise... si daca se poate sa mai cumpar eu un laser, ca sa taiem mai repede...
Krys, e relativ bine acum.
A scapat un soarec. Acum se plimba prin casa, ca nu am reusit sa il prind. E ala care m.a muscat ieri. E idiot!!!
Va pup pe toate si pe Laur (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
citystella
post Jul 16 2010, 11:05 AM
Post #830

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Claudiu. Toate se intampla cu un motiv. Multumesc pentru ganduri. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Teocris.Esti o scumpa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (Se apropie ziua ta si trebuie sa-ti trimit ce ti-am promis (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,dar am nevoie de un pic de ajutor, caci telepatic nu se poate realiza)

+Quote Post

99 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:27 PM