![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
City, eu ma multumesc cu darurile telepatice (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Am spus ceva, si vreau sa fac ce am spus. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc frumos pentru gandul frumos, insa ma vad nevoita sa te refuz. Am patit prea multe chestii ca sa mai am incredere in oameni, mai ales in cei cunoscuti pe net. Sper ca ma intelegi si nu te superi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Atunci vin pana in Sibiu sa-ti dau. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau mai e o varianta sa-l trimit cu trenul, sau autocarul, si il ridici de la ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Neata !?! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Buna ziua Rody.
Cum decizi tu, Teocris. Iti respect alegerea oricare ar fi ea. Nu ma supar. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eeee m-au rupt astia cu munca!!!
Si muncesc si amine. Cred ca toata ziua! Si deja am vedeam pe plajaaa.. eee viseee... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Laur, m-ai nimerit cu melodia asta, multam fain .
|
|
|
![]()
|
|
Albinuza cred ca vor sa scoata profitul din toti anii pana acum, si care v-or urma. Nu e bine pentru tine, pentru ca trebuie sa te mai si odihnesti, nu vei putea da randament mereu in stilul asta. Eu una am reusit sa cedez, poate nu din cauza mea, dar organismul a fost slabit, si la o raceala mai puternica m-a rapus la pat. Incearca sa te odihnesti si sa te alimentezi bine, macar atunci cand ajungi acasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) abia merg de febra musculara
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:20 PM |
|