![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
40 de grade (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
ce faci bun Albinuza ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
38 de grade in balcon la mine, la Craiova. Desi a inceput sa se racoreasca un pic, ca au venit niste norisori si tuna de zor, insa nu ploua neam!
Albi, cit ai stat la soare, ca sa stiu cit de bat! Oana, tu de unde esti? |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Eu sunt din Sibiu.
La mine sunt 30 de gr. si s`a cam inorat |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am stat oleaca si cam la pranz, dar m-am uns bine. Oricum pt mine e oarecum bine, pentru ca am si pielea mai inchisa la culoare, si eram ,deja bronzata, dar pt prieten colegului va fi greu. Ca nu s.a dat cu nici un fel de crema. si ea a vrut sa mergem la ora asta, ca sa se bronzeze mai tare. Ma tine pe mine pielea. Nu vreau sa ma gandesc la ea... Eu pana acum i.am luat la plaja doar seara, dupa 3.
Fac o ciorba, pentru ca nu rezist sa fac mai multe din cauza caldurii. Cred ca o sa bag i vinetele la cuptor sa fac o salata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
hmm, mie dor de vinetee =p~
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
mda io tot at recordul cu 42 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) tu de unde esti Jo` ?
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
ma duc sa imi fac niste suc de portocale unde pun un pic de vodka (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
sunt de loc brasoveasca , da acu mi-s la mama draq ... langa sahara , la ecuator , in mijlocul oceanului .... insulele canariei Oana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
yammiii` (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) oo ;;) ce frumos este acolo !!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Diana, nu stiu de ce sunt asa insetate plantele, cu tot cu apa, se pleostesc, se usuca, e prea multa caldura, eu obisnuiam sa le ud prin pulverizare, dar acum nu mai am pulverizatorul caci probabil s-a infundat de la substantele cu care le udam, nu am nici o idee, si ale mele cer multa apa, a foarte cald si pentru ele, dar sa tripleze ale tale cantitatea de apa, e grav. Eu nu stiu daca au sa reziste pana in toamna toate plantele mele, unele dintre ele deja au murit, s-au uscat instant de la caldurile alea, apoi frig. Nici ele nu mai inteleg probabil ce se intampla.
Am reusit sa dorm un pic acum. Si pe mine ma doare capul. Cum rezista cei de la ecuador in conditiile astea? Am cumparat niste dovlecei sa fac salata. Si blat pentru tortuletul meu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:50 AM |
|