![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ha, ha... (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) to the club... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Gagici. pe unde sunteti?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna ziua tuturor (la mine in cap e dimineata acum... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) )! Kryss (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tricoul l-am primit mai demult la o campanie de folosire a prezervativelor. Prietenul meu a primit unul pe care scrie "Sunt dotat!" (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) Va dati seama ca nu le purtam in afara casei. (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) De fapt nici prin casa nu le prea purtam, dar asta l-am gasit curat ieri. Ieri am fost la gratar, azi iar gratar... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pacat, eu l-as purta cu mandrie toata ziua prin oras. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Buna seara.
Cum de nu dormiti? Eu am terminat ceva de invatat si mi-am luat o pauza, dar cred ca ma duc la nani. Kriss, ce mai faci? Diana, te salut cu drag si sa stii ca zilele astea m-am gandit la tine. Va pup si va doresc un somn linistit. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Oana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sunt bine. Ma ocup in continuare de analize. Ca mai am putin si le termin. In rest, sunt bine bine.Multumesc de intebare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu pot sa dorm si deaia mai hoinaresc pe aici. Te pup si Noapte buna! Aia mici ce fac?Sunt bine? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Aia mici sunt foarte bine , numai ca eu sunt cam aiurea, nu stiu ce am...sper ca am fluturi la cap si nimic altceva. Sper sa-mi treaca.
Maine e o zi grea, abia astept sa termin examenele. Voi sta 3 zile fara sa fac nimic sau macar sper in minunea asta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu nici pe cei din stomac nu-i suport. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
vreau sa fac ceva dulce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... da nu sh ce .. ca nu am frigiderul plin cu de toate
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
2 cuvinte pentru din gradina, sa mai pun niste poze.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:10 AM |
|