![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna dimineata Jo-Anna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
<object width="660" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NTWLNjxOdNc&hl=en_US&fs=1?color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NTWLNjxOdNc&hl=en_US&fs=1?color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="660" height="405"></embed></object> |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
Caldura mare si la noi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Aseara niste nori ne-au tot amenintat cu ploaie, insa au ramas la stadiul de amenintare (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Albi, bine ca ai prins in sfarsit soarecul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vezi acum pe unde gasesti rahatei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Tre sa mut sifonierul ca sa dau de rahtei, ca acolo s.a adapostit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sapt buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
moama ce m-a stricat una la telefon de cap...
ma suna azi la ora 10 o tampita de la telefonica sa imi faca reclama , suna 1 data , nu raspund ca dormeam , dupa 5 min iar suna , m-am ridicat din pat greu , aia nu ceda deloc , cand sa raspund dupa vreo 10 injuraturi inchide , ma bag inapoi in pat suna iar ... raspund , vb tampita aia in spaniola de parca avea diaree verbala , 1 min 2 min ... am incercat sa o opresc ca nu intelegeam nimic , eram chiauna de somn ... s-a oprit dupa 3 minute .. nu mai zicea nimic , in sfarsit i-am zis : nu vb spaniola .. inchide dupa 5 minute ma suna cineva care vb engleza , voiau sa imi vanda nu stiu ce cacat , le-am zis sa ma lase in pace .. ala tot imi explica produsul , io o dadeam cu nu vreau , ala tot vb despre produs , i-am inchis telefonul in nas suna iar , am raspuns si inchis pe loc ... nu a mai sunat nimeni in 30 min , am zis ca ma bag si io sa mai dorm 2 h .. suna postasul la usa exact cand sa adorm ... aaaaaaaaaaaaa |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) Prea tare. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Foarte cald la Iasi. Cred ca fac o placinta cu branza. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cindy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna, fetelor!
Eu am facut tarta cu piersici monti si pui cu smantana ieri. Astazi nu am idee ce sa fac, poate ceva cu prune. |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
pink nu am avut pui cu smantana de vreo 8 ani asa ... aici nu gasesc hirian
ce pofta dementiala mi-ai facut |
|
|
![]()
|
|
Ma alatur si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara. Am ajuns acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce anume nu gasesti Jo? Eu am o senzatie de urinare permanenta. Nu stiu ce pana mea am. Crek am racit... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Buna Albinuza! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)
Jo cred ca a vrut sa zica ca nu gaseste hrean (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Probabil ca ai racit, stiu ca si mama a patit o data asa... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:04 PM |
|