![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu mor de cald. Cred ca am sa ma duc pe afara sa ma racoresc. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
In tara cica sunt furtuni si ploua, ei la Iasi nici un strop, o idee a tunat, dar nici o picatura de ploaie. In rest mor de mirosuri de tot felul de mancaruri cu carne, si-au pus in gand vecinele sa ma termine, de zile intregi o tin asa. Iar eu nu am pofta sa mananc nimic, doar ma tenteaza mirosurile. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am mancat doar placinta si pepene. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Va pup cu mult drag. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
La fel si in Sibiu, e cald de mori (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
Am crezut ca lesin pe strada (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) Va (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) girls! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Da...maine plec la munca la 6 jumate, asa e ordin de ''sus'', sa fim acolo la 7.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De ce, pleaca vreun tren? Cine vine sa cumpere barci cu noapstea-n cap?!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Hello gagici! Hello Laur!
Ce faceti? Eu nu am avut o zi tocmai buna! Pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ce s.a intamplat Krys??
Eu ma culc. Sper ca esti bine!! Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by albinuza: Jul 20 2010, 11:10 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Pfff....greu de explicat... azi dimineata la 5 jumatate mi a cazut galeria cu tot cu perdea in pat peste mine (am patul fix in dreptul geamului), m-am trezit speriata si am strigat-o pe sora mea dar m-am ridicat instant din pat si m-am dus la ei in camera si l-am trezit pe cumnatul meu,apoi am inceput sa plang si sa tremur...E ceva inexplicabil cum a cazut...ca nu s a rupt nimic zici ca a dat-o cineva jos adica a scapat-o.... Toata ziua am fost speriata, bine nici acum nu mi-am revenit complet.
O chestie aseamanatoare s-a mai intamplat cand eram mai mica, eram doar eu cu tata acasa si dormeam in aceasi camera si la 12 jumatate noaptea a cazut lustra din senin, iar a doua zi am aflat ca a murit strabunica. Acum pe seara am vorbit si cu parintii mei la telefon si sunt bine amandoi, abia astept sa vina acasa peste o saptamana. Cam asta mi s-a intamplat azi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Aiurea Kryss.Dar poate de data asta nu se mai intampla nimic. Lucrurile mai cad na! Mie mi.e somn, iar am o perioada in care nu reusesc sa dorm, am facut iar rost de cearcane... aiurea. O zi buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Krys io cred ca a fost faza cu lustra poate o coincidenta (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
|
|
|
![]()
|
|
BUna seara! Am facut curat la bestii.De data asta, ala care m.a muscat s.a urcat la mine in mana de bunavoie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da voi ce faceti ? De ce nu spuneti nimic?? Ma duc sa imi iau ceva de halit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:30 AM |
|