![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
io sunt albi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am facut papa si acu astept sa se termine si desertul din cuptor si bag la ghiozdan
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna seara tuturor!
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
seara pink ... moama ce liniste ... ma duc si io
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
unde te duci? Io am vazut in seara asta ceva pe picior. Deci acum cateva zile m.am speriat de un punct negru pe picior. dar m-am speriat in sensul ca am vrut sa alung punctul negru. Cred ca subconstientul meu stia ca e nou. Si am zis ca e o alunita noua. In seara asta la baie, m-am uitat mai atent, si se umfla, si e rosiatica pe margini. Nu e umflata tare. Dar e.
Mai stau vreo 2 zile sa vad cum evolueaza, si ma duc la doctor. As mai putea asemana-o cu o punguta mica de sange. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) da undi umblati mai??? |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
E bine sa mergi cat mai curand la doctor, Albi.
Da, e liniste asta seara pe forum... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ma culc. Noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io am dormit...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Buna dimineata fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Eu ma simt foarte bine. Nu stiu de ca imi e foame, poate pentru ca mananc o data pe zi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar de ce acum, pana acum nu aveam nici o dorinta. Poate din cauza ca vreau ceva gatit, si as vrea sa gatesc ceva, dar dispozitie nu este. Cand iubesc am mai multa dorinta de a face lucrurile, si multe si bune, dar cand sunt iubita, ma las pe tanjeala. Totusi imi place asa. Sau si asa. Mai fac o pauza din a iubi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trei sarbatori mari, prea multa treaba nici nu poti face. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 385 Joined: 11-July 10 From: Sibiu Member No.: 8,859 ![]() |
Neata` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu mananc o data pe zi Stella, si tot asa ma apuca foamea la orele astea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) dar ma mai abtin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu nu am pofta de mancare, dar tu? Iar in plus nu e sanatos. Azi am mancat lipie cu cartofi prajiti, ou si bostanei prajiti, ca si aseara. O nebunie.
Kryss te simti mai bine? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:40 AM |
|