![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Love Actually (Love is all around) l-am revazut ieri,superrrrrr filmuu :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Aseara am reusit in sfarsit sa vad cd-ul 2 de la Alexander :( :( Mi-a placut filmul dar... :o :-X parca e pacat mai...offffff Doamneeeeee
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Catalina77 :-* si mie mi-a placut filmul, excelent realizat.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Beautiful people" in regia lui Jasmin Dizdar ???
Un film de care nu s-a auzit, se petrece in Anglia, dar e mai mult cu croati/sarbi/bosniaci, despre prejudecati vis-à-vis de emigranti, despre viata in general, o tragi-comedie care mi-a placut. :) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
am vazut sambata filmul Two for the money...super slab, cumplit de plictisitor, monologurile specifice lui Al Pacino (care l-au facut atat de celebru la urma urmei) au cazut in derizoriu in filmul asta...lung, cu un subiect tampit, nedestinat tuturor (pt ca daca nu rimezi cu fotbalul american, daca nu stii reguli de baza, risti sa nu intelegi nimic din scenele care se doresc a tine suspansul filmului)...cred ca nu mai are rost sa zic nimic...am stat treaza pana la 1 noaptea fix de pomana...am vrut musai, cu incapatanare, sa vad care ar putea fi finalul unui film atat de slab....aaaaa, sa nu va mai spun de armand asante (despre care oricum nu aveam o parere grozava) din cele doua aparitii in aceasta pelicula (ca mi-e din ce in ce mai greu sa-i zic film) in una face pisu...very nice!!!
dezamagire pe linie... |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
am vazut duminica "fun with dick and jane". super misto! de mult nu am mai vazut o comedie asa spumoasa. un mix interesant de umor si moralitate. vi-l recomand cu caldura!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi se pare la fel Memoirs of a geisha, adica subiectul e unul destul de interesant si cu certitudine puteau sa scoata ceva mai mult din filmul asta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Saptamana trecuta am vazut "Sahara" cu Penelope Cruz...O PORCARIE...mi-am pierdut 2 ore inutil... :( Actiune disparata, fara coada, fara cap... :-
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
Brokeback Mountain-asha si asha
Crash-super Cursed- pacat de actori,ca joaca intr-o tampenie de trihller Walk the line- romantic,dragutz Finding Neverland-minunat,minunat,minunat,Johnny Deep se intrece pe sine Ring 2-mama,ce porcarie,n-am rezistat pina la sfarsit Sean the...nu stiu ce,o parodie dupa un trihlerr,mori de ras Asalt asupra sectiei 13-excelent[asa l-am tradus eu!] si am revazut Unfaithfull-alt film deosebit! acum vreau sa vad Into the Blue-oare merita??????????? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut "Things to do before youre 30" . E destul de slabut, dar pentru femeile care inca mai spera sa inteleaga cum gandesc barbatii si care sunt prioritatile lor, ofera cateva perspective interesante (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 06:24 PM |
|