![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Miss, si eu am vazut de curind La Vitta e Bella, il ocoleam mereu pentru ca nu-mi placea inceputul, mi se parea idiot.In sfirsit am avut rabdare pina la sfirsit si m-a impresionat foarte tare, e de o gingasie... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am bocit bine de tot la La Vita e Bella (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mi-a placut la nebunie, de la inceput pana la sfarsit!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Am vazut si eu The Bucket List. Ruleaza cumva la noi sub numele de Ultimele dorinte?
E frumos, e deosebit...despre prietenie, despre omenie...merita vazut! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) This post has been edited by Nimphetamin: Apr 6 2008, 06:41 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am vazut aseara 'EL cantante' despre viata lui Hector Lavoe (cantaret de salsa) cu J Lopez si Marc Anthony... viata de artist! droguri, alcool, destrabalare... a fost totusi ok. faina muzica
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Kite Runner (2007)
Mi-am spus dupa ce am iesit de la filmul asta ca nu o sa comentez prea mult asupra lui pentru ca as simti ca gresesc. Am preferat sa-i fac loc in sufletul meu. E cruda realitatea atunci cand o ai sub privirea ta si mai crud este sa stii ca tu nu poti face nimic ca sa o salvezi dar apogeul cruzimii este sa stii ca cei care ar putea sa salveze sunt prea lasi ca sa o faca. Un film care merita vazut dar avertizez sufletele sensibile ca este de o tristete ravasitoare. ps: jur ca daca la iesirea din cinematograf imi iesea in cale un taliban ii frigeam o palma de numa numa (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ''I dream that flowers will bloom in the streets again... and kites will fly in the skies!'' This post has been edited by kary_pink: Apr 6 2008, 09:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
am fost vineri seara la "vandage point". nimic deosebit, poate doar cursa de masini care te mai tinea in suspans, clisee peste clisee, genul de film "comandat de Casa Alba" (cum spunea o prietena de-a mea) pentru ridicarea popularitatii presedintilor SUA (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Almodovar, Hable Con Ella (2002), mi-a placut teribil, nota 10 de la mine. Au fost imbinate atat de multe chestii diferite in filmul asta, teatru, muzica, balet, arena cu corride, spital, inchisoare, filmul mut (apropo, vazusem filmul mut despre care e vorba in film si e singurul de acest gen pe care nu l-am uitat), astea pe langa povestea propriu-zisa.
|
|
|
![]()
|
|
In the mood for Nicholson am revazut As good as it gets
F funny (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Almodovar, Hable Con Ella (2002), mi-a placut teribil, nota 10 de la mine. Au fost imbinate atat de multe chestii diferite in filmul asta, teatru, muzica, balet, arena cu corride, spital, inchisoare, filmul mut (apropo, vazusem filmul mut despre care e vorba in film si e singurul de acest gen pe care nu l-am uitat), astea pe langa povestea propriu-zisa. Si mie mi-a placut foarte mult Hable con Ella (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Almodovar, Hable Con Ella (2002), mi-a placut teribil, nota 10 de la mine... Hmmm...da, e un film care m-a emotionat si pe mine cand l-am vazut. Sa tot fie vreo 5 ani si inca imi aduc aminte secvente din film. Recent am vazut 27 Dresses un film de vineri seara, pijama party cu fetele...nimic deosebit. Am vazut si Vantage Point...mi-a placut ceva mai mult, poate din cauza actiunii...dar totusi, nu e chiar un succes. In schimb mi-a adus aminte de The Sentinel care mi-a placut tare mult. Probabil, si pentru ca, mi-a placut de Michael Douglas si modul in care isi joaca rolul. [later edit] Si daca tot a pus Maat trailerul in seara asta recomand Man on Fire si orice alt film cu Denzel Washington... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 04:22 AM |
|