![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Invazia (Nicole Kidman, Daniel Craig): trailer
Pamintul este lovit de o pandemie. Oamenii se transforma ajungind adevarati "roboti". Nicole Kidman joaca rolul unei mame care face totul sa isi salveze copilul. Mi-a placut. Un film bun. |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
acum am vazut "if only" si nu credeam sa ma stoarca de lacrimi. s-a dus si crema de fata si uleiul de ricin si tot...la naiba sensibiloasa mai sunt (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)
This post has been edited by berbecutza: Apr 9 2008, 12:24 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Man on Fire atat de recomandat aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) F dur filmul, pe alocuri emotionant. Nu-i genul meu de film, dar a meritat orele.
Din partea mea: de vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dan in Real Life, o comedie de familie chiar draguta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Numai ce am terminat de vazut un film recomandat de o prietena careia ii place f m Ingmar Bergman: Scener Ur Ett Aktenskap = Scene dintr-o casatorie.
E primul film suedez pe care il vad...e ciudat...e...altfel. Nici nush cum ma simt...un film interesant, trist, dar optimist. Stiu, suna aiurea... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Shoot'em Up...chiar fain pentru un film fara subiect (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (Clive Owen is...to die for (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) )
The Other Boleyn Girl - n-am nimic negativ de spus, doar ca fiind prinsa de serialul cu aceeasi poveste, il prefer pe cel de-al doilea. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
IoanaRaluca, in ce serial e aceeasi poveste din The other Boleyn girl?
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate se refera la serialul The Tudors, tot despre viata lui Herry VIII, care a fost recent difuzat la TV aici. Insa mie mi s-a parut foarte slabut.
Am vazut din nou Pan's Labyrinth, filmul asta ma impresioneaza de ficare data si imi curg lacrimile de nu le pot opri. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Da, the Tudors.
|
|
|
![]()
|
|
Open water si Irina Palm.
Mi-au placut ambele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 06:00 AM |
|