![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Match Point. I'm impressed...fara comentarii. Un film care merita vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Il am pe dvd de cind a aparut, insa nu l-am vazut..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
E f fain, fa-ti timp sa-l vezi. S-ar putea ca primele minute sa-ti dea o impresie gresita. Eu am crezut a e film cu tenismeni (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Pe mine m-a lasat masca si sotului meu i-a placut si lui f m.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, sunt in asentimentul lui Nimphe. Match Point merita vazut! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Aseara am vazut Hide and Seek cu Robert de Niro. Imi place cum joaca tipul si eram sigura ca filmul o sa fie bun.
Ei bine, m-a dezamagit, mi s-a parut o porcarie trasa de par. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut multe dar hai sa spun de: Gone baby gone , fain ... imi venea sa-l pocnesc pe protagonist cand s-a terminat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Et moi aussi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bun film, Ben Affleck sa ramana la facut filme si s-o lase mai moale cu actoria. In Anglia n-a rulat filmul din cauza disparitiei lui Madeleine. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut La vita e bella. Mi-a creat un cocktail de sentimente contradictorii: plans si ras in acelasi timp. L-am trecut pe lista de favorite. Unii oamenii chiar au talent.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Marti am vazut la TVR2 Inimă neîmblânzită(Das Unbezähmbare Herz). Film romantic si un pic dur. Personajul principal este o fata ce provine dintr-o familie saraca , care trece prin multe necazuri, dar care se ambitioneaza sa ajunga cineva. Intrigi, dragoste, moarte - toate se petrec in Franta ,inceputul secolului al XVIII-lea.
(IMG:http://www.monstersandcritics.de/downloads/downloads/articles/28957/article_images/image5_1189865892.jpg) (IMG:http://gonet.cz/~tri65dnigalerie/porad/250/4/40e8ad8c8bbbc413f170d0a8beb05033.jpg) In rolurile principale : Bettina Zimmermann si Stefan Jurgens |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut The Tuskegee Airmen (1995) - Aviatorii din Tuskgee.
Filmul are la baza povestea adevarata a primului escadron format exclusiv din piloti de culoare din istoria SUA si aportul lor in cel de-al doilea razboi mondial. Un film despre onoare, vis, curaj, segregatie. Merita vazut. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut "The bank Job". Nu pot sa zic ca filmul e najpa, e un film de actiune ok...dar daca nu stiam ca e dupa o poveste reala as fi zis din 5 in 5 minute "Hai lasa-maaaa...ce absurd! This shit couldn't have happened for real" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 01:52 PM |
|