![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exodul (1060), despre infiintarea Israelului. Am citit acum vreo 20 de ani cartea, fara interes total. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Un film si o carte care trebuie vazut/citit, spun eu. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am reusit in cele din urma sa vad Les invasions barbares (2003), film canadian care a luat Oscarul la filme straine in 2004. Mi-a placut foarte mult. astia din Quebec ar fi foarte jigniti daca le-ai spune ' film canadian' Ca ei 'sint' (se cred) stat in stat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oricum au cateva filem bune daca puneti mana pe ele n-o sa va para rau `seraphin, un homme et son peche`, `la grande seduction`- asta-i fain tare si o comedie politista 'good cop, bad cop' care noua ne-a placut tare mare ales pt ca intre francofoni si anglofoni e o raca de sute de ani si o ironizeaza si aici. Actorul Patrick Huard facea cumparaturile in acelasi aprozar intr-o sambata si-am decis sa vad si filmul (cel politist) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aciuiesc urechile, cleo, sper sa le vad si eu odata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
L-am vazut si eu pe Mr. Brooks, fetele l-au laudat si recomandat pe-aici, dar mie mi s-a parut mediocru. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nici nu stiu de ce, n-are numai o poveste liniara, e jucat bine (spun asta chiar daca nu-s fan Kevin Kostner si Demi Moore), totusi nu m-a prins. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moscova nu crede in lacrimi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si m-a apucat o nostalgie a vremurilor trecute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cand relatiile interumane erau relatii adevarate, cand nu exista atata presiune din toate partile (la serviciu, ca trebuie sa fim suple, ca trebuie sa fim cat mai aproape de perfectiune in orice) si ramanea mai mult timp pentru oamenii din imprejur, cum erau ei, fara facultate, fara corpuri perfecte, fara ce nu stiu ce haine si cosmetice, dar cu suflete frumoase, ceea ce-i mai important.
(Cine n-a trait vremurile alea n-o sa prea inteleaga ce-am bolborosit eu aici). |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu ma uit la 1001 de nopti pe kanald, e serial parca de 3 ori pe saptamana, la inceput nu mi a placut acum insa abia astept sa vad ce urmeza e minunat filmu,
kalua te inteleg perfect la ce ai scris mai sus , chiar daca eram mica atunci mai am flashuri si e mare diferenta in gandire. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Knights of the South Bronx.
(IMG:http://www.chesscentral.com/kids-chess-children/images/knights-bronx.jpg) Mi-a placut foarte tare. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am auzit si eu de 1001 de nopti de pe kanal D. Cred ca imi pun ceasul sa sune sa-mi aduc aminte sa-l vad si eu. Cine e framantat de curiozitate sa stie ca azi la 13.15 si maine la aceeasi ora se da in reluare .
Am mai vazut niste filmulete pe you tube dar sunt in turca. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Moscova nu crede in lacrimi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si m-a apucat o nostalgie a vremurilor trecute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cand relatiile interumane erau relatii adevarate, cand nu exista atata presiune din toate partile (la serviciu, ca trebuie sa fim suple, ca trebuie sa fim cat mai aproape de perfectiune in orice) si ramanea mai mult timp pentru oamenii din imprejur, cum erau ei, fara facultate, fara corpuri perfecte, fara ce nu stiu ce haine si cosmetice, dar cu suflete frumoase, ceea ce-i mai important. (Cine n-a trait vremurile alea n-o sa prea inteleaga ce-am bolborosit eu aici). Mult mi-a mai placut si mie filmul asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si cred ca trebuie trecut la categoria filmelor care trebuie vazute macar o data in viata! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut Mongol despre viata lui Genghis Khan. Filmul e misto facut, dar scenariul lasa mult de dorit pe alocuri. Nu prea m-a impresionat. In plus sangerosul Genghis e prezentat in filmul asta drept un personaj mega pozitiv, povestea dintre el si nevasta-sa fiind transformata aproape intr-o telenovela, pe cand in realitate dinc ate stiu eu casatoria lor a fost aranjata si el a mai avut inca vreo cateva neveste.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost lunea trecuta la cinema si-am vazut Iron man, evident la sugestia lui barbata-miu, ca eu nu ma duc sa ma uit la filme de copii. Un fel de Spiderman. Ceea ce ma surprinde e c-a dat lovitura in box-office-ul american. Dar astea-s vremurile in care impresioneaza filmele cu roboti si nu cele de arta, care analizeaza trairi si sentimente. Am uitat sa va spun ca la fazele in care omuletul salva lumea, eu am dormit cu brio. Bine ca m-am trezit si-am prins finalul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
LE: Totusi filmul are multe faze funny, asa ca pan' la urma nu-i chiar o pierdere de vreme. Depinde de la ce te astepti de la un film. O sa caut si eu 'Moscova nu crede in lacrimi' si-o sa arunc un ochi si la '1001 de nopti'. Nu mai stiu pe unde-am mai citit o opinie favorabila. This post has been edited by roxanica10: May 10 2008, 11:03 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 09:00 PM |
|