![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am fost aseara la 21, un film in las Vegas cu black jack si niste smart kids. Fain.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut Amadeus. Foarte bun filmul, chiar mi-a placut si chiar merita vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
semnez si eu condica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vazut astazi Inland Empire de David Lynch. nu am inteles nimic din el, oricum nu speram sa pricep mare lucru :| |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa intelesul, ca am mai spus pe aci sa nu va uitati la filmele lui Lynch ca sa le intelegeti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ideea e...ti-a placut au ba? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mah, nush ce sa zic avand in vedere ca l-am intrerupt de 2 ori pentru niste activitati mai placute si consumatoare de calorii (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
dar jeremy irons e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) febletea mea. deh, io-s mai gerontofila :| |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Love Comes Softly (2003)
Actrita din rolul principal Katherine Heigl, blonda care joaca in Grey's Anatomy Un film sensibil cu o poveste frumoasa despre dragoste si intemeierea unei familii, despre acceptarea randuielilor Domnului si despre speranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Supravietuitorul . (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
Nici nu mi-a venit sa cred ca abia am gasit sa luam ultimele bilete. E drept, sala mica dar desi si-a avut premiera acum destul timp, inca sala era plina. Bila neagra pentru replicile date domn'soarei Lazariuc. Ii sta mai bine cand tace. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Iar in rest, depinde. Am intalnit atatia fani....fanatici ( femei amorezate and stuff (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) de Nicolaescu ca nu-mi permit sa exprim vreo opinie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fiecare cu gustul sau. Pe langa alte filme de dupa '89 ale lui , asta este oricum unul reusit. Se vede ca s-a documentat din Ruletistul lui Cartarescu si Povestea Zarazei. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gaau ji - Dumplings- Galuste
Subiectul: dorita arzatoare a oamenilor de a ramine vesnic tineri. Matusa Mei este detinatoarea unei retete vechi a unor galuste care le permite celor care le maninca sa ramina tineri. Totusi, reteta tineretii vesnice ascunde un ingredient secret, care te face sa ti se zburleasca parul in cap... Un film "ciudat". Dar care merita vazut. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Restul e tacere de Nae Caranfil
Nu mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Adica m-a plictisit, n-am avut rabdare sa stau intr-un loc. M-am foit prin casa, am mai facut ordine si ascultam doar. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vazut A Mighty Heart, cu Angelina Jolie. asa si asa mi s-a parut. Mie mi-a placut filmul asta, e dupa o poveste dureroasa adevarata, deci nu-i un film la care te poti destinde. Ii dau nota 8. 3:10 To Yuma - un western old-fashioned, am vrut sa-l vad numai din cauza lui Christian Bale si m-a surprins intr-un mod foarte placut. Nota 9 minus. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 09:00 PM |
|