IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 105 106 107 108 109 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
walpurgik
post May 10 2008, 11:03 AM
Post #1061

Musafir

Si eu am fost aseara la 21, un film in las Vegas cu black jack si niste smart kids. Fain.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 11 2008, 09:02 PM
Post #1062

Musafir

Vazut Amadeus. Foarte bun filmul, chiar mi-a placut si chiar merita vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 11 2008, 09:43 PM
Post #1063

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

semnez si eu condica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vazut astazi Inland Empire de David Lynch. nu am inteles nimic din el, oricum nu speram sa pricep mare lucru :|

+Quote Post
angeldust
post May 11 2008, 10:03 PM
Post #1064

Musafir

Lasa intelesul, ca am mai spus pe aci sa nu va uitati la filmele lui Lynch ca sa le intelegeti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ideea e...ti-a placut au ba? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 11 2008, 10:10 PM
Post #1065

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

mah, nush ce sa zic avand in vedere ca l-am intrerupt de 2 ori pentru niste activitati mai placute si consumatoare de calorii (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
dar jeremy irons e (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) febletea mea. deh, io-s mai gerontofila :|

+Quote Post
kary_pink
post May 12 2008, 08:44 PM
Post #1066

Musafir

Love Comes Softly (2003)

Actrita din rolul principal Katherine Heigl, blonda care joaca in Grey's Anatomy

Un film sensibil cu o poveste frumoasa despre dragoste si intemeierea unei familii, despre acceptarea randuielilor Domnului si despre speranta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post May 13 2008, 03:42 PM
Post #1067

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Supravietuitorul . (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)

Nici nu mi-a venit sa cred ca abia am gasit sa luam ultimele bilete. E drept, sala mica dar desi si-a avut premiera acum destul timp, inca sala era plina.
Bila neagra pentru replicile date domn'soarei Lazariuc. Ii sta mai bine cand tace. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Iar in rest, depinde. Am intalnit atatia fani....fanatici ( femei amorezate and stuff (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) de Nicolaescu ca nu-mi permit sa exprim vreo opinie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fiecare cu gustul sau. Pe langa alte filme de dupa '89 ale lui , asta este oricum unul reusit.
Se vede ca s-a documentat din Ruletistul lui Cartarescu si Povestea Zarazei.

+Quote Post
Diana.
post May 13 2008, 10:15 PM
Post #1068

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Gaau ji - Dumplings- Galuste

Subiectul: dorita arzatoare a oamenilor de a ramine vesnic tineri. Matusa Mei este detinatoarea unei retete vechi a unor galuste care le permite celor care le maninca sa ramina tineri. Totusi, reteta tineretii vesnice ascunde un ingredient secret, care te face sa ti se zburleasca parul in cap...
Un film "ciudat". Dar care merita vazut.

+Quote Post
Nimphetamin
post May 25 2008, 12:46 AM
Post #1069

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Restul e tacere de Nae Caranfil
Nu mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Adica m-a plictisit, n-am avut rabdare sa stau intr-un loc. M-am foit prin casa, am mai facut ordine si ascultam doar.

+Quote Post
kalua
post May 25 2008, 01:00 AM
Post #1070

Musafir

QUOTE(pescarush @ Dec 29 2007, 10:15 PM) *
am vazut A Mighty Heart, cu Angelina Jolie. asa si asa mi s-a parut.

Mie mi-a placut filmul asta, e dupa o poveste dureroasa adevarata, deci nu-i un film la care te poti destinde. Ii dau nota 8.

3:10 To Yuma - un western old-fashioned, am vrut sa-l vad numai din cauza lui Christian Bale si m-a surprins intr-un mod foarte placut. Nota 9 minus.

+Quote Post

158 Pages V  « < 105 106 107 108 109 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 09:00 PM