![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun repede: Sex and the City - the Movie, mie mi-a placut. Exista niste chestii pe care le-as putea critica, dar n-au absolut nicio importanta in fata infinitului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu cred ca va exista cineva careia i-a placut serialul, dar va stramba din nas la film.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu merg sa il vad diseara cu gagicile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vizionare placuta, happy! Unde am fost eu l-au bagat in doua sali mari, 95% din public era de gen feminin, unele chiar puse la tol festiv. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si ni s-a servit un pahar de sampanie la intrare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Vreau si io (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar noi mai avem de asteptat (IMG:style_emoticons/default/yucky.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
E cineva caruia nu i-a placut seralul? Si reluarile le-am vazut cu sufletul la gura.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si eu am zis ca tot cu damele ma duc, nu e asta film de cuplu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ce ziceti, fetelor din Buc, ne strangem la filmul asta? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Am putea s-o comitem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by Philia: May 29 2008, 04:04 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, subscriu. Numai sa fie dupa 7 iunie.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:http://www.movieacademy.net/HITMAN1.jpg)
The Hitman - cu Timothy Olyphant. Impresionanta prestatia actoriceasca a lui Timothy Olyphant. The Hitman este un film de actiune cu multe impuscaturi. Desi singele curge "in valuri", filmul nu este de categoria B sau C. Unul dintre filmele care te tine cu sufletul la gura , e placut, nu iti lasa un gust amar si nici nu e genul de film care sa te solicite nervos. Recomandabil de vazut in cuplu sau cu prietenii. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am zis ca tot cu damele ma duc, nu e asta film de cuplu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Ce ziceti, fetelor din Buc, ne strangem la filmul asta? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) chiar ieri spuneau astia la radio ca 90 (sau 95)% din femei merg singure sau cu alte prietene la filmul asta. putini barbati in sala. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) deci, trebuie sa-l vad si eu. (IMG:style_emoticons/default/smart.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th August 2025 - 04:07 AM |
|