IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
kalua
post May 30 2008, 10:59 AM
Post #1091

Musafir

teo, nu se vede poza.

walpu, pe-aici sunt cei care accepta sfarsitul si cei care isi smulg parul din cap din cauza lui, mai ales pentru ca nu i se potriveste lui Indy si gandirii lui de pana acum.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post May 30 2008, 11:40 AM
Post #1092

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Am vazut un film italienesc numit Nuovo cinema Paradiso , al lui Tornatorre...foarte fain, emotionant, te face sa te intrebi de doua ori daca chiar vrei sa parasesti locurile natale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vi-l recomand

+Quote Post
Nimphetamin
post May 31 2008, 03:34 PM
Post #1093

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Am vazut si eu Closer ...Mi-a lasat un gust atat de amar, ca mi-a venit sa plang (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
M-am abtinut, dar l-am sunat pe barbata-miu sa a asigur ca suntem in regula.

E ok, mi-a placut, merita vazut.

+Quote Post
pescarush
post May 31 2008, 04:43 PM
Post #1094

Musafir

Am avut si eu o tentativa sa vad Closer mai demult, dar n-am rezistat. Am si adormit. Acum sta DVD-ul unei prietene la mine de la 1 ianuarie (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) dar nu-mi vine sa ma uit la el. Cat am vazut, nu m-a incantat.
Eu am primit The House of Spirits (dupa cartea lui Allende). Sper sa-mi fac timp sa-l vad maine. Revin cu impresii.

This post has been edited by pescarush: May 31 2008, 04:44 PM

+Quote Post
kary_pink
post May 31 2008, 08:36 PM
Post #1095

Musafir

Mi-a placut mult Closer, mi-a placut mult ''jocul'' atat a regizorului cat si a actorilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Abia astept sa vad SATC!!!

Nu am vazut un film de multisor dar recuperez curand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post May 31 2008, 10:46 PM
Post #1096

Musafir

Fanele lui Alejandro Amenabar uitati-va si la The Others. e super super super, chiar daca nu ii tot spanish.
Closer ... destul de interesant, dar nu mai stiu cum s-au terminat pana la urma toate rocadele alea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ultimul film vazut .... hmmm.. Atonement. Dragut, chiar foarte dragut si trist..eh.
S.

+Quote Post
pescarush
post Jun 1 2008, 11:56 PM
Post #1097

Musafir

Tocmai am vazut Cassandra`s Dream, film englez, de Woody Allen. Foarte trist, dar mi-a placut. Ce face banul din om! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 2 2008, 12:21 AM
Post #1098

Musafir

Tocmai am terminat de uitat la Match Point (fur idei de aici de la voi sa vad la ce sa ma uit) si vreau sa spun ca tare m-am intristat. Pentru ca e dureros de adevarat. Sunt diverse modalitati de a 'ucide' o femeie. M-am suparat asa ca ma duc sa ma culc (vorba unei foste colege de facultate).
Intrebarea e: pentru Chloe e favorabila situatia? Din unghiul ei ... are o viata fericita, familie, pace, liniste.

+Quote Post
pescarush
post Jun 2 2008, 12:39 AM
Post #1099

Musafir

Scorpi, cred ca depinde de punctul fiecareia de vedere. Depinde si cu ce poti trai si cu ce nu poti, care-ti sunt limitele de acceptare a unei situatii. M-a impresionat si pe mine Match Point, iar Cassandra`s Dream e cam acelasi stil (de fapt e tot de Woody Allen), dar e chiar mai trist. Al meu zice ca si actorul e acelasi, eu nu-l mai tin minte, n-am memoria fetelor.

This post has been edited by pescarush: Jun 2 2008, 12:40 AM

+Quote Post
pescarush
post Jun 2 2008, 01:34 PM
Post #1100

Musafir

M-ati facut sa ma uit la Closer aseara. Pentru filmul asta trebuie sa fii in dispozitia favorabila.
Si cum aseara m-a prins in the right mood (si mai ales nu-mi era somn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), mi-am schimbat parerea si chiar mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Cu The House of the Spirits am luat teapa, era in italiana si nu-i mergea subtitrarea in engleza, asa ca am renuntat sa ma uit la el relativ repede, dar mi l-am pus on hold la biblioteca, acum astept sa ma sune cand il primesc la locatia de langa noi.

This post has been edited by pescarush: Jun 2 2008, 01:35 PM

+Quote Post

158 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th August 2025 - 03:10 AM