![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Andy!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 6-June 08 Member No.: 4,023 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Andy! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) bun gasit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut si eu Jumper...nu stiu cum sa ma exprim frumos...pacat de actori. Mi-a placut doar secventa din Tokio.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si eu vreau sa-l vad Pesca, ia zi poate facem la un fel (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si-l vedem impreuna! Draga 3A, iti dai seama ca la "fetele mele" m-am gandit prima data, numai ca nu cred ca apucam sa ne intalnim pana e filmul asta in cinema. Daca eram in acelasi oras, era alta poveste. This post has been edited by pescarush: Jun 6 2008, 06:11 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am vazut aseara Grace is gone cu John Cusack. Pe scurt: am asteptat sa inceapa filmul si dupa o ora jumate s-a terminat .
Si mai pe scurt: pierdere de vreme. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dragostea si alte dezastre, o comedioara de situatii simpatica, numa' buna de weekend, cu Britanny Murphy in rolul principal.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Charlie Wilson's War, cu Tom Hanks, simpatic, pe fond politic. Ah, ce frumosi au fost anii '80! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Breach, un old school thriller la care am adormit, eram si obosita, dar mi s-a si parut ca se prea lungeste. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Trebuie sa-l mai imprumut inca o data, sa-l vad intreg. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost la SATC azi, in sfarsit! CE sa zic...mare lucru nu pot sa zic fara sa fie spoiler, doar ca am iesit de acolo intrebandu-ma "Cum??? Cum se poate asa ceva??" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu pot spune ca nu ma asteptam la finalul asta, dar totusi....cum??? wtf?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia sa deschidem un topic numai pentru SATC, asa nu poate vedea nimeni discutii pe care nu vrea sa le vada inainte de-a fi vazut fimul. Si sa putem dezbate acolo probleme majore. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tocmai vazut Control. Nu stiam nimic despre Ian Curtis, cantaretul de la Joy Division, filmul este despre el. Regizorul, fost fotograf, apoi regizor de video clipuri (de ex. „Enjoy the silence“ - Depeche Mode, „Heart-shaped box“ - Nirvana), a realizat un film care pe mine m-a atins la coarda sensibila. Si mai are si niste imagini tari. La filmul asta s-au cunoscut Alexandra Maria Lara si Sam Riley (el joaca rolul principal), acuma traiesc impreuna in Berlin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 08:28 PM |
|