IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 112 113 114 115 116 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Cleo
post Jun 10 2008, 05:14 PM
Post #1131

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Finding Forrester- cu Sean Connery facut in 2000
mi-a placut foarte mult
Go to the top of the page

+Quote Post
janis
post Jun 12 2008, 11:46 AM
Post #1132

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

In ultimul timp ce am vazut si mi-a placut: Jeux d'enfants, Into the wild, La Vie en Rose (viata lui Edith Piaf), Hard Candy (cu Ellen Page)

Comedii romantice, sau filme la care ma mai uit cand sunt foarte obosita si n-am chef nici sa citesc nici altceva: Sweet Home Alabama (cu Rease Witherspoon), Juno (cu Ellen Page), 2 days in Paris, Because i said so

This post has been edited by janis: Jun 12 2008, 11:47 AM

+Quote Post
ioannaraluka
post Jun 12 2008, 07:11 PM
Post #1133

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Despre Boogie am auzit ca a fost cam vulgar, in limbaj cel putin...de a plecat lumea din sala
Acum imi pare rau ca n-am mers (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lotte
post Jun 12 2008, 07:32 PM
Post #1134

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Am vazut "7 ani in Tibet", mi-a placut foarte mult, plasat in contextul politic al Tibetului, o frumoasa poveste despre dragostea fata de natura, prietenie, iubirea neconditionata a parintelui, iubirea fata de poporul care l-a adoptat.

+Quote Post
Laryss_A
post Jun 12 2008, 08:33 PM
Post #1135

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Da? Nu stiu, nu stiu la ce sala te referi, fiindca repet : la primele doua proiectii nu aveai loc nici sa respiri. Nu e vulgar, e doar foarte real si din pacate vocabularul cotidian al unora care-si redescopera prietenii si stau de vorba "ca baietii" include si cuvinte mai deocheate. Mie insa mi s-a parut foarte natural , inclusiv prin limbaj. Ca ne place sau ca nu, trei tipi care ies la o bere si o bila si la facut de cioace ca baietii nu vor folosi cuvinte precum " exhaustiv", "contingent" , "sternocleidomastoidian" . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Parerea mea. Si asta tinand cont ca ma numar printre pretentioasele don'soare care nu suporta in gura barbatului de langa nici un soi de injuratura ori vulgaritate. Dar al meu e al meu si-i specie rara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca de aia ma si mandresc cu el. In general, orice Gigel de pe strada mai scapa cate un"p" word, macar la "caterinca"..
Cred ca filmul e mai profund de atata daca reusesti sa treci de primul strat,de primul nivel de citire. Cred ca filmul se refera de fapt la drama unui om care esueaza chiar si in incercarea de a se simti liber .

+Quote Post
ioannaraluka
post Jun 13 2008, 04:50 PM
Post #1136

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Am auzit= o cunostinta a unei cunostinte a fost, deci se poate sa fi fost putin exagerata exprimarea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Habar n-am la ce proiectie, stiu doar ca la Tiff.
De asta am si pomenit de film, ca sa mai aud pareri si de la voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 14 2008, 10:49 PM
Post #1137

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Searching for Bobby Fischer- mi-a placut foarte mult

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 15 2008, 08:30 PM
Post #1138

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Azi am vazut 2 filme.
Tinerete fara tinerete sau Youth without youth, in regula lui Francis Ford Copolla, dupa o nuvela a lui Mircea Eliade. A fost f fain, f interesant si captivant, mai ales pt cei carora le-a placut stilul lui Eliade, usor ...SF. Un film facut f bine, zic eu, care merita vazut.
Funny Games US, care m-a lasat fara cuvinte...F ciudat, f ...funny. Despre banalitatea raului si cat haz poate produce cruzimea unor minti crude/ necoapte. Merita vazut fie si numai pt perplexitatea de pe tot parcursurlui filmului.

This post has been edited by Nimphetamin: Jun 15 2008, 08:31 PM

+Quote Post
Roxana_
post Jun 15 2008, 08:55 PM
Post #1139

Musafir

In sfarsit a dat Domnu' sa vad si eu un film. Mi-a placut In cautarea fericirii cu Will Smith. Nu ma omor dupa actorul asta, dar am vazut nota mare de pe imdb, data filmul si mi-am zis c-o fi ceva de capul lui.

+Quote Post
kary_pink
post Jun 15 2008, 10:36 PM
Post #1140

Musafir

Far from heaven-2002

Un film trist despre dragoste, complicatiile vietii si sacrificiu...Aparenta perfecta viata poate fi defapt un cosmar...

+Quote Post

158 Pages V  « < 112 113 114 115 116 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 01:14 PM