IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
Nimphetamin
post Jul 11 2008, 10:24 AM
Post #1171

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Goya's Ghost (cu Javier Bardem) si Blood Diamond
Ambele merita vazute (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 11 2008, 01:14 PM
Post #1172

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Cashback si In Bruges Mi s-au parut ambele geniale, iar Colin Farrel face in Bruges toti banii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jul 11 2008, 03:40 PM
Post #1173

Musafir

QUOTE(walpurgik @ Jul 9 2008, 01:13 AM) *
PS I love you- foarte dragut, atipic filmelor romantice, chiar sensibil.

Mi-a placut mult pentru morala: '' Viata ta trebuie sa continue frumos indiferent de trecutul dureros'' A fost si dramatic si romantic dar si foarte simpatic. Mi-a rascolit amintiri triste dar si foarte multe zambete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Stau prost la capitolul filme in perioada verii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 12 2008, 02:48 PM
Post #1174

Musafir

The Water Horse: Legend of the Deep (2007), film pentru copii la care m-am uitat cu juma de ochi, facut chiar dragut. Mult mai interesant mi s-a parut restul materialului de pe DVD, the making of & co.

Eu n-am vazut inca PS I love you, dar o buna prietena mi-a zis c-a plans de la inceput pana la sfarsit la cinematograf.

Pe mama a zguduit-o tare de tot 4,3,2 si eu nu stiu daca mai vreau sa-l vad. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 12 2008, 03:15 PM
Post #1175

Musafir

Eu am revazut Das Leben der Anderen (The Lives of Others) pt ca initial nu il vazusem tot nu mai stiu din ce motive. Super film! Chiar merita vazut. Eu m-am decis sa-l revad dupa toata discutia despre prostii de americani si interceptatul convorbirilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 13 2008, 07:03 PM
Post #1176

Musafir

Vazut In Bruges la recomandarea lu' chinte. M-am distrat de m-am spart...chiar tare a fost filmu si asa sec cum imi place mie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unde mai pui ca a fost si cu Colin (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 13 2008, 08:15 PM
Post #1177

Musafir

Am vazut mai multe filme, dar nu le-am mai scris pe aici: Premonition (interesant), The life and the death of Bobby Z (asta m-a tinut in priza) si-am mai vazut pe tvr2 prima parte din Bicicleta albastra cu Leticia Casta (asta-mi place mult de tot).

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 15 2008, 12:38 PM
Post #1178

Incurabil

Member No.: 868

The Golden Compass - so so, l-am vazut cu cea mica, o poveste pentru copii numa' buna de vazut in vacanta
National Treasure 2: Book of Secrets, merita vazut, mai ales daca va place Nicolas Cage
I am legend, cu Will Smith, mi-a placut cel mai mult si culmea, l-am lasat la urma

+Quote Post
albinuza
post Jul 15 2008, 01:11 PM
Post #1179

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

io am vazut knocked up! o comedie romantica! dragalas... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
strumfita
post Jul 15 2008, 01:54 PM
Post #1180

Musafir

Band of Brothers - aseara am vazut ultimul episod, un film despre razboi - trist, il am pe dvd.

+Quote Post

158 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 10:15 AM