![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Goya's Ghost (cu Javier Bardem) si Blood Diamond
Ambele merita vazute (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Cashback si In Bruges Mi s-au parut ambele geniale, iar Colin Farrel face in Bruges toti banii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
PS I love you- foarte dragut, atipic filmelor romantice, chiar sensibil. Mi-a placut mult pentru morala: '' Viata ta trebuie sa continue frumos indiferent de trecutul dureros'' A fost si dramatic si romantic dar si foarte simpatic. Mi-a rascolit amintiri triste dar si foarte multe zambete (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stau prost la capitolul filme in perioada verii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Water Horse: Legend of the Deep (2007), film pentru copii la care m-am uitat cu juma de ochi, facut chiar dragut. Mult mai interesant mi s-a parut restul materialului de pe DVD, the making of & co.
Eu n-am vazut inca PS I love you, dar o buna prietena mi-a zis c-a plans de la inceput pana la sfarsit la cinematograf. Pe mama a zguduit-o tare de tot 4,3,2 si eu nu stiu daca mai vreau sa-l vad. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am revazut Das Leben der Anderen (The Lives of Others) pt ca initial nu il vazusem tot nu mai stiu din ce motive. Super film! Chiar merita vazut. Eu m-am decis sa-l revad dupa toata discutia despre prostii de americani si interceptatul convorbirilor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut In Bruges la recomandarea lu' chinte. M-am distrat de m-am spart...chiar tare a fost filmu si asa sec cum imi place mie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Unde mai pui ca a fost si cu Colin (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut mai multe filme, dar nu le-am mai scris pe aici: Premonition (interesant), The life and the death of Bobby Z (asta m-a tinut in priza) si-am mai vazut pe tvr2 prima parte din Bicicleta albastra cu Leticia Casta (asta-mi place mult de tot).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
The Golden Compass - so so, l-am vazut cu cea mica, o poveste pentru copii numa' buna de vazut in vacanta
National Treasure 2: Book of Secrets, merita vazut, mai ales daca va place Nicolas Cage I am legend, cu Will Smith, mi-a placut cel mai mult si culmea, l-am lasat la urma |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io am vazut knocked up! o comedie romantica! dragalas... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Band of Brothers - aseara am vazut ultimul episod, un film despre razboi - trist, il am pe dvd.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 10:15 AM |
|