![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Asphalt Tango - mortal, trebuie (re)vazut
In Bruges - f fain, un mix interesant de comedie cu drama. In genul filmelor lui Guy Richie. Freedom Writers - un film frumos, pe alocuri Think Big. Cu hilary Swank, dupa o poveste adevarata. De vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am inceput si Morometii, dar nu m-a prins...poate citesc cartea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aseara: Wanted si Miss conception
azi:Premonition si Cube prima parte in juma de ora o vad si pe a 2-a (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Revazut Distractie cu Dick si Jane. Tare rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut vineri seara American Gangastar si mi-a placut. E tare domne Denzel. Si-am reusit performanta sa dorm doar 15 min din film (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Aseara m-am uitat partial la Deschide ochii ala cu Penelope Cruz. Parc-ati mai vorbit voi de el pe aici. Mi se pare f asemanator cu Vanilla Sky. Si-am mai vazut pe HBO Just my luck cu Lindsay Lohan, usurel si haios. |
|
|
![]()
|
|
Rox, normal ca ti s-a parut ca seamana: Vanilla Sky e un remake dupa Habre los ojos/ Deschide ochii.
Trebuie sa marturisesc ca mie mi-a placut mai mult Vanilla. Bocesc la el de cate ori ma uit (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar ma intrebam care-i facut primul. Vanilla Sky l-am vazut tare demult dar mi-a lasat o impresie adanca, de-l mai tin minte si acum.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://subtitrari.freshinfo.ro/pics/posters/size2/1/coyote_ugly_poster--11911043.jpg)
(IMG:http://www.impawards.com/2002/posters/spirit_stallion_of_the_cimarron_ver4.jpg) Le-am vazut sambata. Foarte foarte frumoase! Le recomand din inima (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu se vad pozele, teo.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Coyote Ugly si Spirit: Stallion of the Cimarron
Nu inteleg de ce nu se vad pozele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Last King of Scotland - mie mi-a placut, lui hubby nu prea.
Silk - cu Keira Knightley - dragut. Mai am The Interpreter pe care o sa il vedem maine seara. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 10:15 AM |
|