IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
kalua
post Jul 21 2008, 01:24 PM
Post #1191

Musafir

Lady Chatterley dupa romanul cu acelasi nume de D. H. Lawrence. I-a placut si lu' Mr. kalua, mare minune mare. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Jul 21 2008, 01:43 PM
Post #1192

Musafir

QUOTE(happyCat @ Jul 21 2008, 12:44 PM) *
Mai am The Interpreter pe care o sa il vedem maine seara.

Daca vorbesti de cel regizat de Sydney Pollack in care joaca Nicole Kidman mie mi'a placut mult, e incalcit si te tine in suspans. Nu e o capodopera dar merita vazut...

Pe mine Vanilla Sky ma deprima, l'am vazut de doua ori incercand a doua oara sa'l privesc detasata dar tot m'a deprimat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Coyote Ugly mi s'a parut un film foarte simpatic si cred ca este asa un fel de '' must see'' pentru indragostiti. Coloana sonora de excpetie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

De American Gangster am mai scris eu si am spus ca mi'a placut foarte mult (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Io acu' am comentat la filmele vazute de voi pentru ca stau prost la capitolul filme in perioada asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
happyCat
post Jul 21 2008, 02:03 PM
Post #1193

Musafir

Da, Kary, ala cu Nicole Kidman e.

Vanilla Sky nu a fost pe gustul meu deloc, mi s-a parut cam incalcit.

+Quote Post
kalua
post Jul 21 2008, 02:18 PM
Post #1194

Musafir

Mie mi-a placut si Vanilla Sky, originalul si mai mult, Last King of Scotland, Interpreter, American Gangster. Interpreterul mi-a placut mult si din cauza lui Sean Penn. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si Coyote Ugly e un film care trebuie neaparat vazut, nu numai pentru indragostiti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , chiar daca nu-i nici asta o capodopera.
Spirit' cred ca l-am vazut si eu printre picaturi, asa cum ii sta bine unei mame. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fiica-mea a primit cadou de ziua ei si Black Beauty, un film pentru copii tare dragut si care merita vazut, despre un cal.

+Quote Post
Cleo
post Jul 21 2008, 03:42 PM
Post #1195

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Bella - un film sensibil- mi-a placut.
pe o scara de 1-10 i-as da 9
tipul din rolul principal Eduardo Verįstegui e asa de frumos ca pare ireal.
brunet cu ochi albastri...ca sa rezum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mama natura a fost foarte generoasa cu el

+Quote Post
ioannaraluka
post Jul 21 2008, 04:35 PM
Post #1196

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Am vazut Hancock - Will Smith face toti banii, cel putin in prima jumatate a filmului.
Lady Chatterley vreau sa il vad si eu cat de curand.

+Quote Post
angeldust
post Jul 27 2008, 04:49 PM
Post #1197

Musafir

Journey to the Center of the Earth e asa o porcarie maxima incat i-am dat si un 4 pe imdb sa ma simt mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cartea mi-a placut acu multi ani cand am citit-o, filmul asta in schimb a fost groaznic. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Vreau sa vad Batman-The Dark Knight (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am auzit numai reviewuri excelente si vreau sa ma conving eu cum sta treaba

+Quote Post
albinuza
post Jul 27 2008, 05:32 PM
Post #1198

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

am vazut "Couger club" oleaca mai devreme. funny:D
si acum in timp sa concep o prajitura si dau cu lingura in naut ma uit la Pigs.
o sa va zic cume (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
purpleariadna
post Jul 27 2008, 08:56 PM
Post #1199

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,236

the dark knight - excelent, mi-a placut mult. Heath joaca fenomenal. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 28 2008, 09:39 PM
Post #1200

Musafir

Ok ...am vazut Batmanul cel nou si mi-a placut tare mult! Au riscat mult cu el in multe privinte si au castigat zic eu. Clar l-as baga in categoria "filme de vazut macar o data in viata". Batman-urile anterioare m-au lasat rece, nici nu prea sunt eu fana a genului, dar asta chiar e special. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

158 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th August 2025 - 09:18 AM