![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Kalua, happy daca nu ma insel a vazut deja The Demon Barber... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Later: Nu ma insel, acum am "derulat" topicul. Am vazut ieri Vantage Point..not bad, cel putin in prima jumatate. (adica "not very bad") Angel, cu tot regretul, nu m-am putut uita pana la sfarsit la Inland Empire...pe vremea serialului Twin Peaks mi se parea Lynch genial, dar a cam trecut ceva vreme de atunci. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Vazut The Love Guru - comedie teribila cu Mike Mayers. Am ras cu lacrimi
Vazut The Mummy : Tomb of the Dragon Emperor - dragutel. Mie mi-au placut mereu filmele cu mumii si istorii antice readuse la viata. Am pregatit You Don't Mess with the Zohan - am auzit ca e super - haios . (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Papillon. Foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
There will be blood, tare mi-a placut. Criticii astia imi pun tare la indoiala capacitatea de-a gasi monstruos ceva ori ba. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca mie nu mi s-a parut nici pe departe a fi filmul cum zic altii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cred ca-mi cumpar filmul, vreau sa-l revad neaparat si in engleza. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mala educacion si Todo sobre mi madre (Pedro Almodovar) Ambele m-au lasat fara cuvinte, Almodovar e sadic dar nu intr-un mod brutal. Se joaca cu mintea ta pe tot parcursul filmului dar spre sfarsit te lasa totusi sa respiri linistit. Am preferat Todo sobre mi madre si cred ca o sa-l revad.
Christiane F.- Wir Kinder vom Bahnhof Zoo(We Children from Bahnhof Zoo) (1981) Un film nemtesc foarte foarte bun si foarte dur. Berlin anii '80, bazat pe o poveste adevarata filmul prezinta viata unei pustoaice de 14 ani care ajunge sa se autodistruga din cauza drogurilor. Am plans la filmul asta pentru ca sunt secvente la care nu poti pur si simplu sa nu te ingrozesti, sa te rascolesti... |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi place Almodovar! Daca nu ai vazut Hable con ella si Carne Tremula ti le recomand!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Am vazut Kung Fu Panda , mi s-a parut cel mai tare desen animat vazut vreodata !:)
Apoi un alt desen animat "Wall-E" - merita vazut ...pana si robotii au sentimente ( in desene) hihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Un film vechi: The apartment - cateodata actorii exagerau in gesturi... actiunea e plina de multe intorsaturi la care nu te astepti |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Subscriu la Kung Fu Panda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! E foarte dulce si funny (sunt prea dependeta de vechile filme Disney ca sa zic ca e cel mai bun desen animat,insa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Wall-E m-a plictisit regeste,in schimb. Si Astérix et Obelix aux jeux olympiques a fost o surpriza placuta fata de celalte filme ale seriei, mult sub desenele aniimate. Umh...cred ca e timpul sa incep sa ma uit si la filme pentru adulti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
The Great Debaters - un film extraordinar, regizat de Denzel Washington, based on a true story. Plus ca si joaca admirabil!
Must see! |
|
|
![]()
|
|
Fast Food Nation. Dezamagitor. Avand in vedere aglomeratia de "vedete", ma asteptam la mai mult.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th August 2025 - 01:07 AM |
|