![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chariots of Fire film vechi da fain, poveste despre ambitie,scop,onoare si...atletism old school (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
The Bucket List -Ultimele Dorinte cu Jack Nicholson si Morgan Freeman.
Un film de despre impacarea cu sine, prietenie, boala, iertare, familie, inteligenta. Merita vazut. "Find the joy in your life!" |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Diamant insangerat. Mi-a placut!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mamma mia- mi-a placut tare mult, e un film plasat intr-un decor superb pe o insula din Grecia, in care muzica adaptata dupa ABBA da toata savoarea, e presarat de un comic situational, cu note de ironie, dar lipsit de sarcasm. Pe mine m-a binedispus.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si mie mi-a placut mult Mamma mia, in ciuda faptului ca anu ma innebunesc dupa muzicaluri!!
Am vazut acum "Gray matters"- super sweet! merita vazut! nu zic mai multe! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noi am vazut de curad The Other Boleyn Girl- cam multa drama si pe undeva scenariul sau interpretarea actorilor era ...fada
si 21- dragutel |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
M-am uitat 5minute la Mamma mia cu subtitrarea in spaniola (fiindca cele in romana pe care le-am gasit sunt prea inainte sau prea in urma) si ma doare capul. Walpurgik, ai avut cumva subtitrare la film, sa mi-o trimiti si mie?
Acum ma uit la Lost in translation. Am auzit ca-i tare. edit: si albinutza(nu vazusem ca si tu il ai), daca ai subtitrarea..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu ma uit direct pe net! in engleza! nu am cd-uri cu nici un film!
|
|
|
![]()
|
|
Am vazut in seara asta "Bucket list"- am bocit nervos (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Si acum am vazut "Another cinderella story"- sweet de tot! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ne-a placut si noua the bucket list
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 03:47 PM |
|