![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu cateva fime, in avion. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kung Fu Panda, dragut, dar nu m-a dat pe spate. Then She Found Me, mi s-a parut porcarioara 21 - ok, spre sfarsit se cam pierde Leatherheads - mi-o placut Married Life - si asta mi-a placut, am ramas totusi cu impresia ca se putea face mai mult din el |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut Die Fälscher, film ce a castigat Oscarul la filme straine in acest an.
Un film dur ce ne arunca inapoi in lagarale naziste pentru 98 minute, povestea celei mai mari operatiuni de falsificare a banilor din istorie. Mie mi-a placut. This post has been edited by bulina: Sep 8 2008, 02:03 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tesis (1996) in regia lui Alejandro Amenabar
L-am vazut acum ceva timp dar nu stiu cum de mi-a scapat sa amintesc de el. Este un film foarte foarte intrigant iar regia este de exceptie. Un thriller cu gust fara influenta hollywoodiana (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ''While doing a thesis about violence, Angela finds a snuff video where a girl is tortured until death. Soon she discovers that the girl was a former student in her faculty...'' |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci Kary, l-am notat.
Mar Adentro mi-a placut foarte mult. Bardem face un rol exceptional. Tot de el mai vreau sa vad La lengua de las mariposas |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut si eu, in sfarsit, Mamma mia. Mie nu-mi plac musicalurile, dar filmul asta... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Intri la cinema, vezi filmul asta, uiti de toate, iesi de-acolo, ai uitat filmul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Entertainment la clasa foarte inalta!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
deci e de vazut au ba? noi am vazut August in w-end. no comment |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, neaparat! Mie-mi pare tare bine ca l-am vazut la cinema. Bre, Meryl Streep asta e chiar culmea, nu-i ajunge ca-i super-mega talentata ca actrita, mai poate si canta! Iar Pierce Brosnan, saracul, n-are nicio treaba cu cantatul, dar tot un scump ramane! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am citit un interviu cu el, a zis ca n-a fost asa o distractie la nicio filmare ca la asta. Si la urma ca deh, asta-i, el in costum cu paiete, cantand si dansand, iar in studioul celalalt se filma James Bondul nou, cu Craig. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Meryl Streep e grozava.
In the devil wears Prada radeam cu sotul meu si spuneam "uite tonul asta ar trebui sa-l avem si noi mereu" Pierce asa-i imposibil sa nu-l placi, am vazut ceva cu el acum de curand ... asta-i Married life |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
L-am vazut si eu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Butterfly on a Wheel vazurati?
|
|
|
![]() ![]() |