![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yep! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pai cum nu?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a zis maica-mea ca la un cinema din München, unde ruleaza Mamma mia, poate canta si publicul. Ce misto!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tipul asta din 21 si-acum vad ca si din the other Boylen girl vine tare sau acum se bulucesc la mine filmele cu el si el era de fapt cunoscut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
aseara ne-am uitat la Across the universe care este si musical, muzica de Beatles (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) deci tipul asta, Jim Sturgess, stie sa si cante. Dragut film. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la noi inca mai ruleaza Mamma Mia si exista in fiecare seara de la 8 un sing-along screening. La aia chiar nu m-as duce.
Am vazut si eu un interviu cu Brosnan si zicea ca i-au spus producatorii filmului don't worry if you can't sing, the public will still love you, as long as you are not totally crap at it. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am vazut si eu Bucket list. Frumos. Ar trebui sa ne puna pe ganduri acum ca mai avem o luna si e posibil sa fin trasi in gaura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oops!! in gaura neagra vreau sa spun... adica aia de se va forma cu masinariaaa... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si acum am vazut Bachelor party2- the last temptation. Casto (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
m am uitat acum la pro tv la "Recrutul"
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am vazut acum "Pathology"- horror/crime/thriller- interesant
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
August Rush... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Daca aveti chef de un film sensibil, dar fara lipici.... Mie nu mi-a placut August Rush...mi s-a parut tras de par si fara nici o legatura cu realitatea...sau poate sunt eu prea cinica. Mie mi-a placut filmul asta. E plin de kitsch, n-are treaba cu realitatea, dar stiam astea inainte de-al vedea. E un mainstream Hollywood movie cum scrie la carte, are ceva din Oliver Twist, am bocit de cateva ori, Freddie Highmore (copilul din Charlie si fabrica de ciocolata si altele) joaca fantastic! Dar cred ca trebuie o anumita dispozitie pentru filmul asta, e la fel ca filmele de Craciun. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am cautat nu gasesc daca l-a mai vazut cineva sa vad daca ne punem de acord
deci am vazut The things we lost in the fire cu Halle Berry si Benicio del Toro. mi-a placut tare. Benicio (care seama f tare cu Brad Pitt gasesc) joaca fantastic si Halle ii da replica la inaltime |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Il astept si eu, cu toate ca nu preacred ca astia cu videoteca lor de peste drum l-or aduce. Dar mai am cat de cat sperante.
Vazut Keinohrhasen(Rabbit Without Ears pe engleza), e cool si-l recomand, e o romanta cu umor negru. Pe tipul din rolul principal, care a preluat si regia, nu-l prea suport in general, dar chiar mi-a facut placere sa ma uit la filmul asta. Inca mai rad de faza finala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 04:56 AM |
|