![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Am vazut pana la urma Mamma mia fara subtitrare. Mi-a placut. Faza la care era sa ma inec de ras a fost cand a dansat gagiul ala cu care tre'a sa se casatoreasca,atunci, pe plaja, si face o schema din aia de ziceai ca se duce sa-l bata pe doroftei:D
Acum vreau sa imi iau Thirteen, e din 2003, dar de mult am tot auzit despre el si nu l-am vazut inca. Sper sa nu fie aceeasi teapa cum a fost cu The notebook sau A walk to remember. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
"The things we lost in the fire" superb film! Off topic: Benicio a fost declarat cel mai mare petrecaret al Festivalului de film de la Toronto. Nu a parasit in nici o noapte cluburile unde se tineau petrecerile, inainte de 7 dimineata... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Mi-a placut si mie August Rush, cel putin jumatatea pe care am vazut-o pana in prezent.
Iron Man - nici macar for kids |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am bifat cu fata mea Mamma mia.
Tare dragut! Meryl Streep e ... superba, Pierce e suficient sa fie prezent (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Colin Firth in rol de gay sau nuca-n perete (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oare unde s-a filmat ca decorul pare rupt din rai? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In Grecia, au grecii o multime de insulite.
Seful meu si-a si cumparat o bucata de pamant pe una dintre ele, terenul inca nu-i construibil, dar el spera ca daca da spaga cui trebuie si nu i-l inghite apa marii, ca va avea o casuta acolo candva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deci era pe bune Grecia.
e de vis. Sa deschizi ochii zi de zi in asa view (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
"Her best move"
Dragalas sa zic... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Katt Williams: American Hustle
supeeerrr tareee!!! |
|
|
![]()
|
|
the babysitters- o tampenie
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Get smart - ne-a placut; comedie buna pe care v-o recomand daca aveti chef sa va binedispuneti.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 04:55 AM |
|