IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 127 128 129 130 131 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
happyCat
post Oct 6 2008, 10:40 AM
Post #1281

Musafir

Vazut The Women - tare slabut.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Oct 6 2008, 12:17 PM
Post #1282

Musafir

QUOTE(kalua @ Oct 6 2008, 11:06 AM) *
Pe Wallica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vrea neaparat sa-l vada fiica-mea la cinema. O trimit cu fetele mele.

Pai sa se duca Nina c-o sa-i placa in mod sigur. Nici nu prea se vorbeste mult in filmul asta.

+Quote Post
kalua
post Oct 12 2008, 10:36 PM
Post #1283

Musafir

Hors de prix cu Audrey Tautou, o comedioara draguta jucata excelent.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 12 2008, 10:40 PM
Post #1284

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

daca va spun ca eu abia ieri am vazut matrix 3 ma fac de ras? (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) si pe primele doua saptamana trecuta (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
kalua
post Oct 12 2008, 10:45 PM
Post #1285

Musafir

Am si eu de recuperat o gramada de filme, unde-i problema? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Oct 12 2008, 10:51 PM
Post #1286

Musafir

Eu azi am vazut Leon. In mintea mea naiva credeam ca l-am vazut acum ceva ani dar l-am uitat. M-am inselat! Nu-l vazusem dar nah ma autosugestionasem eu probabil pentru ca era faimos. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

In alta ordine de idei...Filmul asta chiar mi-a placut, am si ras am si plans, m-a tinut si '' in priza''.

+Quote Post
kalua
post Oct 18 2008, 10:21 AM
Post #1287

Musafir

Love in the Time of Cholera, vad c-ati scris numai de bine de el. Mie nu mi-a prea placut, cartea este puternica de tot, filmul ba. Empty spunea ca da mastii nota 10, mie mi s-a parut execrabila: cel putin cand personajele sunt imbatranite artificial se vede de la o posta. Numai coloana sonora mi-a placut fara exceptii.

Iron Man, pe asta l-ati facut voi cu ou si cu otet, iar mie mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adevarul e ca-mi place mult Robert Downey jr. si mi s-a parut ca a jucat excelent. Jeff Bridges deasemenea. Un film usor realizat perfect, oleaca de actiune a la comics si cu umor.

El Orfanato, mystery thriller cica, film spaniol. Belen Rueda (care a jucat si in Mar adentro) face un rol grandios, mi s-a facut de cateva ori pielea de gaina. Nici nu stiu ce sa spun, daca mi-a placut filmul ori ba. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) E plin de freudalism, de parapsihologie, metafore. Gata, m-am hotarat: mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Oct 18 2008, 10:45 AM
Post #1288

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

vazut aseara Eagle Eye. pe mine m-a convins sa imi cumpar un porsche cayenne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
so, genul de film de actiune in care e pusa in pericol siguranta nationala (deh, subiectul preferat al americanilor), a inceput chiar bine, dar sfarsitul a fost de toata jena, happy end previzibil si tras de par.

+Quote Post
kalua
post Oct 18 2008, 07:27 PM
Post #1289

Musafir

QUOTE(kary_pink @ Feb 18 2008, 08:16 PM) *
Le scaphandre et le papillon(2007)

Jean-Dominique Bauby redactor la revista 'Elle' se trezeste dupa trei saptamani de coma intr-un pat de spital si descopera o noua dar si cruda realitate:creierul sau nu mai are nicio legatura cu sistemul nervos central.Jurnalistul este paralizat in intregime cu exceptia ochiului stang, ochi care se va dovedi singura sa poarta de comunicare cu lumea.

O clipa de poveste de viata de exceptie...

Chiar am vazut si eu Le scaphandre et le papillon. Ca si la alte filme frantuzesti pune accent si pe detalii - din viata, din natura, detalii pe care nici nu le mai vedem si nu le mai dam importanta in viata de zi cu zi. Un film extraordinar despre toate celea!

+Quote Post
Cleo
post Oct 18 2008, 09:19 PM
Post #1290

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Oct 18 2008, 04:21 AM) *
Iron Man, pe asta l-ati facut voi cu ou si cu otet, iar mie mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adevarul e ca-mi place mult Robert Downey jr. si mi s-a parut ca a jucat excelent. Jeff Bridges deasemenea. Un film usor realizat perfect, oleaca de actiune a la comics si cu umor.

El Orfanato, mystery thriller cica, film spaniol. Belen Rueda (care a jucat si in Mar adentro) face un rol grandios, mi s-a facut de cateva ori pielea de gaina. Nici nu stiu ce sa spun, daca mi-a placut filmul ori ba. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) E plin de freudalism, de parapsihologie, metafore. Gata, m-am hotarat: mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Si noi am vazut Iron Man saptamana trecuta si cand mi-a spus omul meu ca l-a inchiriat am spus 'oooof de ce?' si cand colo supriza, ne-a placut. credeam ca-i in genul spiderman, batman etc care nu-mi plac si desi e tot pe undeva in aceeasi categorie filmul e fainuc

si Orfelinatul la fel. L-am vazut singura si m-a lasat... tare trista. apoi l-am revazut cu mama si-am concluzionat amandoua ca ne-a placut chiar si-asa trist

Acum am vazut cu zana mica Indiana Jones si the kingdom of the crystal skull. Harrison Ford a imbatranit insa e un sarmant iar Cate Blanchett e tare frumoasa. In rest, n-am ce comenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

158 Pages V  « < 127 128 129 130 131 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 08:56 AM