IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
kalua
post Jul 15 2006, 11:33 PM
Post #131

Musafir

Daca aseara m-am ocupat de businesurile cu arme (Lord of War), azi am trecut la cele cu petrol: Syriana. Bun si asta, un film politic serios.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jul 16 2006, 11:16 AM
Post #132

Musafir

Eu am revazut The Godfather 1 (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/pistolar.gif)
Super film evident, l-as mai putea vedea de vreo cateva ori.

+Quote Post
tits_herbert
post Jul 16 2006, 11:22 AM
Post #133

---

Group: Membru de Onoare
Member No.: 28

am vazut si eu jumate din requiem for a dream

+Quote Post
kalua
post Jul 16 2006, 09:46 PM
Post #134

Musafir

Domnul meu a vrut sa vada aseara si "The descend", film de groaza laudat pana si de critici. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/huh.gif) Pe mine nu m-a ingrozit (am tresarit de vreo doua ori cu toate ca ma asteptam sa apara ceva), nu mi-a zis nimic filmul asta, timp pierdut.
Nu l-a vazut nimeni?

+Quote Post
zetta
post Jul 17 2006, 11:46 AM
Post #135

Musafir

am vazut sambata American Dreamz, comedie digerabila dar nu m-a dat gata...

+Quote Post
mititik
post Jul 17 2006, 02:49 PM
Post #136

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

M-am uitat la Hills Have Eyes si m-am cutremurat numai cand ma uitam la personajele alea si imi aduceam aminte ce am vazut la Muzeul Cernobal din Ucraina! Numai gandul ca monstrii aia chiar au fost reali la un moment dat... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
rossdale
post Jul 17 2006, 04:33 PM
Post #137

Musafir

American Dreamz e o ironie destul de dragutza daca zgarii putin suprafatza si te gandesti la ce subiecte ironizeaza..

filme de duminica dupa-amiaza = comedii romantice cu gust de dulceatza = Just my luck si Cake.

+Quote Post
angeldust
post Jul 18 2006, 09:25 AM
Post #138

Musafir

Am vazut "The Shawshank redemption" - un film excelent despre speranta, libertate, prietenie...
Chiar merita vazut, garantez.

Si am mai revazut zilele trecute la TV un film care iar imi place f mult si pe care sigur il stiti, e aproape un clasic " Frumoasa Ventiana". ("A Destiny of her own (Dangerous Beauty)")

+Quote Post
Leea
post Jul 18 2006, 10:06 AM
Post #139

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Croaziera lui Daneliuc acu cateva zile. Amintire: eram printr-a 12-a cand l-am vazut la cinema, ii mersese deja buhu' de indraznet, chiar subversiv, contra regimului, etc., si se-mbulzea lumea sa-l vada. Ei, venisera o multime de insi de toate varstele, era plina sala (c-asa era pe vremea aia la cinema... ehehe! vremuri bune). Si dupa ce-a-nceput filmul (a propos, primul film romanesc in priza directa!), au inceput a iesi din sala cei mai slabi de inger - pe cuvantul meu, de-astia burtosii, cu functii pe la consiliu, pe la primarie, secretari de partid, etc., tragandu-si nevestele dupa ei. Ieseau de frica, sa nu-i vada cineva facand pact cu subversivu' de Daneliuc, le era frica si sa auda unele replici de-acolo, darmite sa pactizeze... Cam asta era atmosfera intr-adevar, peste tot, cu cativa ani inainte de Revolutie. Mirare c-am mai ramas normali cat de cat.

+Quote Post
missu
post Jul 20 2006, 06:11 PM
Post #140

Musafir

eu am vazut in sf mr si ms smith. comedie slabutza dupa my humble opinion.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

158 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 07:02 AM