![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
cum eu mereu sunt intarziata la capitolul filme, am vazut aseara V for Vendetta. mai bine mai tarziu decat niciodata (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Madagascar 2. L-am vazut un pic pe sarite, recunosc. Nu mi s-a parut bun. Primul e fenomenal.
pese: nu stiu daca am voie sa dau numele unui site unde puteti vedea filme online. L-am descoperit recent si.....pacat ca nu merge netul ca lumea (EVER!) ca sa pot vedea si eu mai des. Di? am voie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
The sisterhood of traveling pants 2-cu Alexis Bledel, nu merita vazut. Am vazut primul cu ani in urma la cinema, dar nici atunci nu m-a fascinat. As spune ca este un film mai degraba pentru adolescente.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Elegy cu Penelope Cruz si Ben Kingsley
"Beautiful women are invisible; we're so dazzled by the outside that we never make it inside." "When you make love to a woman you get revenge for all the things that defeated you in life." |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact la filmul asta mergem si noi diseara, Bulina. Are review-uri foarte slabute, insa trebuie neaparat sa o vedem pe Penelope despuiata!
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi-a placut filmul. Foarte sensibil si atinge o latura a barbatilor dureros de reala...Penelope arata absolut impecabil. Ca o liceanca...
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut aseara pe HBO si m-am umflat de plans JACK AND JILL VS. THE WORLD. Acum sa nu credeti ca filmul e chiar tragic si plin de chestii subtile, doar ca sunt eu intr-o dispozitie mai plangacioasa, lately. Comedie romantica, de urmarit duminica, in lispa de altceva.
Mi s-a parut c-a mai pus bine pe el Freddie Prinze Jr. S-a facut si el mai barbat. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
The house of sand and fog- am vazut si eu insfarsit, mi-a placut mult, am si plans la sfarsit :-s
|
|
|
![]()
|
|
The stone angel-dupa cartea lui Margaret Laurence
M-am uitat pana la final, nu mi-a placut in mod special. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na, ca ma uitai si eu la Outsourced. Simpatic, din categoria "cruda realitate" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Australia- clar merita vazut la cinema pentru cine rezista 3 ore pe scaun (eu personal nu le-am simtit). Filmarile superbe, Hugh Jackman nu degeaba a iesit cel mai sexy barbat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , Nicole Kidman (desi nu sunt mare fan) face un rol excelent, de copilas m-am indragostit in prima secventa- ce ochi poate sa aiba!!!. O adevarata lectie de istoria Australiei, despre: http://en.wikipedia.org/wiki/Stolen_Generations (IMG:http://www.smh.com.au/ffximage/2007/12/21/470brandon_kidman.jpg) This post has been edited by bulina: Dec 1 2008, 03:56 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 06:10 PM |
|