![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am uitat azi cu mama-mea la Wall-E (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tampitel filmul, foarte relaxant, ma gandesc ca a fost destul de complicat de realizat din punct de vedere al efectelor, de aia are nota asa mare pe imdb.
|
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, multa lume, printre care si eu, il considera ca fiind cel mai reusit film de animatie. Notele de pe imdb sunt dupa preferintele utilizatorilor, nu dupa cat de greu au fost de realizat efectele. E un film care prinde la public si care te emotioneaza, daca iti plac filmele de gen. Si acum imi amintesc cat de expresiva a fost faza cu " Evaaa".. "Eeeveee?" "Eeevaaa" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . Of, cat mi-a placut filmul ala.
Eu am revazut ps: i love you. Man, I love it. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Acum imi descarc si eu Wall-E si The sixth sense, la recomandarile dvs;;)
In vacanta asta am vazut: If only, Four Christmases, Kung fu Panda, The weather man, Juno, Freaky friday, Burn after reading,The number 23 + alte filmulete de duzina de pe protv si acasa*de craciun,of course*. De vazut toate mai putin burn after reading(plictisitor) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Slumdog Millionaire- foarte bun.
Body of lies-greu de digerat, dar bine realizat. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madagascar 2 mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Acum imi descarc si eu Wall-E si The sixth sense, la recomandarile dvs;;) In vacanta asta am vazut: If only, Four Christmases, Kung fu Panda, The weather man, Juno, Freaky friday, Burn after reading,The number 23 + alte filmulete de duzina de pe protv si acasa*de craciun,of course*. De vazut toate mai putin burn after reading(plictisitor) Se gaseste Four Christmases pe DVD deja? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
The women- distributie faina, replici slabute
Burn after reading- o tampenie Traitor- cu Don Cheadle - ne-a placut Wanted cu Angelina- oarecare The memory keeper's daughter- ne-a placut |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am reusit sa vad si eu The Dark Knight, mie mi-a placut, jucat teribil, facut interesant, nu-i numai raul impotriva binelui! Au fost cateva chestii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (cam nerealiste), dar mi-am zis ca-i facut doar dupa un comic, ce sa vreau?
In Germania filmul (versiunea neciopartita) e de la 16 ani, mi se pare ok asa. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
24: redemption ca tot ne place noua serialul omonim, fainut, alert, ca de obicei, insa s-a terminat brusc. Cred ca-i un soi de preview la seria care incepe altfel filmul n-are nici cap nici coada.
|
|
|
![]()
|
|
noi am vazut ''vechituri''
With honors- din 1994 cu Joe Pesci - adorabil Absolute power- din `97 cu Clint Eastwood- ok |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 10:23 AM |
|