IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

158 Pages V  « < 137 138 139 140 141 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce filme ati mai vazut?
angeldust
post Dec 30 2008, 01:28 PM
Post #1381

Musafir

Zeitgeist II - Addendum - vi-am mai recomandat eu si mai demult Zeitgeist I, eh, asta al doilea e cu mult mai interesant, mai ales prin faptul ca propune si solutii.

Sunt curioasa daca reusiti sa le vedeti de parerea voastra despre ele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Dec 30 2008, 03:08 PM
Post #1382

Musafir

Eu am jucat intai jocul Wall-E si apoi am vazut filmul, si pentru ca stiam povestea, mi s-a parut mai bun jocul decat filmul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am vazut aseara Seven Pounds, cu Will Smith in rol principal. Nu l-am mai vazut pe Will intr-un astfel de rol, joaca foarte bine, povestea este impresionanta si mi-a placut cursul filmului si faptul ca nu-ti arata totul din prima, ci la final te lumineaza.
Un film trist si intr-o anumita masura frumos, merita vazut.

+Quote Post
pescarush
post Dec 30 2008, 04:32 PM
Post #1383

Musafir

Am si eu Seven Pounds, inca n-am apucat sa-l vad.
Am vazut cateva filme bune zilele astea:
Sliding Doors din 1998, cu Gwyneth Palthrow, un film despre destinul unei femei. Merge pe doua planuri, anume ce s-ar fi intamplat daca la un moment dat a prins metroul, si ce s-ar fi intamplat cu viata ei daca nu l-ar fi prins. Mi-a placut filmul.
Noelle, un film cu 2 preoti catolici, dragut.
Then Note, despre viata unei jurnaliste, aflata la o rascruce in cariera ei.
Aseara am vazut o parte din Defying Death, despre viata lui Houdini, joaca Catherine Zetta Jones, dar mi-a fost prea somn, asa ca vad continuarea deseara.

This post has been edited by pescarush: Dec 30 2008, 04:32 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Dec 30 2008, 09:41 PM
Post #1384

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu zilele astea am vazut o mie de filme cu Mos Craciun. Plus, am vazut zeci de filme de desene animate din colectia Disney. Iar azi-noapte am vazut "Colectionarul de ochi" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mda, stiu, nu se incadreaza in peisaj, dar nu m-am putut abtine. La final, m-am speriat asa de tare, ca am sarit in sus de doi metri din pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Dec 30 2008, 11:35 PM
Post #1385

Musafir

Vazut acum cele doua Step Up. Placut primul mai mult decat al doilea, la cel de-al doilea insa mi-a placut dansul de final. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 31 2008, 01:43 AM
Post #1386

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(angeldust @ Dec 30 2008, 03:28 PM) *
Zeitgeist II - Addendum - vi-am mai recomandat eu si mai demult Zeitgeist I, eh, asta al doilea e cu mult mai interesant, mai ales prin faptul ca propune si solutii.

Sunt curioasa daca reusiti sa le vedeti de parerea voastra despre ele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Si frate-miu imi tot vorbea de filmul asta. Acum deja am devenit curioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 1 2009, 06:59 PM
Post #1387

Musafir

Eu am zilele astea "integrala filmelor care aduc buna dispozitie in sufletul oricarui copil" ...(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...adica me...asa ca ieri seara am vazut Harry Potter and the Half-Blood Prince + Beverly Hills Chihuahua (vi-l recomand cu caldura, daca aveti nevoie de o portie de ras), iar seara asta e dedicata actritelor mele preferate: Mamma mia (Meryl Streep) si Australia (Nicole Kidman). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...well, ca sa fiu sincera 100%, imi place Hugh Jackman de mor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jan 1 2009, 07:02 PM
Post #1388

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(dr_wise @ Jan 1 2009, 11:59 AM) *
well, ca sa fiu sincera 100%, imi place Hugh Jackman de mor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

join the club (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cu bulina si 3a ne-am declarat admiratia o pagina doua mai in amonte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jan 1 2009, 07:06 PM
Post #1389

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare am fost australience intr-o alta viata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau Hugh roman.... (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)

+Quote Post
kalua
post Jan 2 2009, 08:27 AM
Post #1390

Musafir

Am vazut o parte din Doctor Zhivago, o productie pentru televiziune, cu Keira Knightely (avea 16 ani) in rolul Larei. Foarte scurtata versiunea, merge numai pentru cine n-a citit cartea sau vazut originalul.

+Quote Post

158 Pages V  « < 137 138 139 140 141 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 11:28 AM