![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zeitgeist II - Addendum - vi-am mai recomandat eu si mai demult Zeitgeist I, eh, asta al doilea e cu mult mai interesant, mai ales prin faptul ca propune si solutii.
Sunt curioasa daca reusiti sa le vedeti de parerea voastra despre ele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am jucat intai jocul Wall-E si apoi am vazut filmul, si pentru ca stiam povestea, mi s-a parut mai bun jocul decat filmul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am vazut aseara Seven Pounds, cu Will Smith in rol principal. Nu l-am mai vazut pe Will intr-un astfel de rol, joaca foarte bine, povestea este impresionanta si mi-a placut cursul filmului si faptul ca nu-ti arata totul din prima, ci la final te lumineaza. Un film trist si intr-o anumita masura frumos, merita vazut. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu Seven Pounds, inca n-am apucat sa-l vad.
Am vazut cateva filme bune zilele astea: Sliding Doors din 1998, cu Gwyneth Palthrow, un film despre destinul unei femei. Merge pe doua planuri, anume ce s-ar fi intamplat daca la un moment dat a prins metroul, si ce s-ar fi intamplat cu viata ei daca nu l-ar fi prins. Mi-a placut filmul. Noelle, un film cu 2 preoti catolici, dragut. Then Note, despre viata unei jurnaliste, aflata la o rascruce in cariera ei. Aseara am vazut o parte din Defying Death, despre viata lui Houdini, joaca Catherine Zetta Jones, dar mi-a fost prea somn, asa ca vad continuarea deseara. This post has been edited by pescarush: Dec 30 2008, 04:32 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu zilele astea am vazut o mie de filme cu Mos Craciun. Plus, am vazut zeci de filme de desene animate din colectia Disney. Iar azi-noapte am vazut "Colectionarul de ochi" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mda, stiu, nu se incadreaza in peisaj, dar nu m-am putut abtine. La final, m-am speriat asa de tare, ca am sarit in sus de doi metri din pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut acum cele doua Step Up. Placut primul mai mult decat al doilea, la cel de-al doilea insa mi-a placut dansul de final. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Zeitgeist II - Addendum - vi-am mai recomandat eu si mai demult Zeitgeist I, eh, asta al doilea e cu mult mai interesant, mai ales prin faptul ca propune si solutii. Sunt curioasa daca reusiti sa le vedeti de parerea voastra despre ele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Si frate-miu imi tot vorbea de filmul asta. Acum deja am devenit curioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am zilele astea "integrala filmelor care aduc buna dispozitie in sufletul oricarui copil" ...(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...adica me...asa ca ieri seara am vazut Harry Potter and the Half-Blood Prince + Beverly Hills Chihuahua (vi-l recomand cu caldura, daca aveti nevoie de o portie de ras), iar seara asta e dedicata actritelor mele preferate: Mamma mia (Meryl Streep) si Australia (Nicole Kidman). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ...well, ca sa fiu sincera 100%, imi place Hugh Jackman de mor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
well, ca sa fiu sincera 100%, imi place Hugh Jackman de mor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) join the club (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu bulina si 3a ne-am declarat admiratia o pagina doua mai in amonte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare am fost australience intr-o alta viata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sau Hugh roman.... (IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut o parte din Doctor Zhivago, o productie pentru televiziune, cu Keira Knightely (avea 16 ani) in rolul Larei. Foarte scurtata versiunea, merge numai pentru cine n-a citit cartea sau vazut originalul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:28 AM |
|