![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Curious Case of Benjamin Button- e o poveste foarte faina, dar trista, cel putin mie mi-au dat lacrimile in final. Mai multe detalii pe imdb.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut trailerul in vara, la cinema, si l-am tot asteptat sa apara, nu stiu ce au de fac reclama la un film care apare 7 luni mai tarziu. Povestea se pricepe din trailer, dar vreau sa-l vad si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Slumdog Millionaire la recomandarea lu Walpu - dragut filmul, si cu indieni pe deasupra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Elegy - poveste ineteresanta dar f previzibila pe alocuri. Totusi e un film care merita vazut zic eu. In special lu Bia cred ca i-ar placea ideea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Doftoreaso, esti mortala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) parca mi-ar place sa traiesc cu iluzia ca am fost noi australience. Da' mai stii?!
Am vazut si eu "The duchess" Film istoric, destul de interesant. Cu Keira Knightley (a jucat in "Mandrie si Prejudecata") |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Burn after reading - nu mi-a placut deloc, in afara de 2-3 faze semi-comice, deci il clasez la "delete after seeing!"
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am vazut si eu "Frankie and Johnnie", cu Al Pacino si Michelle Pfeiffer. Super film! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu am vazut acum 2 seri Frankie si Johnnie si mie mi-a placut tare mult. Asa ca sa intareasca convigerea ca exista romance si love si daca cineva iubeste pe altcineva indeajuns de tare poate trece peste multe refuzuri. Cred ca l-as revedea cu placere cand o sa mai fie.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Kung Fu Panda - Foarte interesant si cu un mesaj bun:"Nu te da batut niciodata!"
(IMG:http://screenrant.com/images/wall-e-poster3.jpg) Cred ca este primul film animat care transmite ceva fara prea multe cuvinte. Merita vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:http://www.sonypictures.com/familyzone/images/billboard_index.jpg) Mai slabut ca primul. De vazut in lipsa de altceva. Pinocchio thre thousand - O poveste veche ce se deruleaza intr-o perioada mult evoluata. This post has been edited by kalua: Jan 7 2009, 04:33 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
An american crime(2007) dupa o poveste adevarata
Trist si dureros dar merita vazut... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Acum am vazut ca in loc de afise au aparut niste reclame. Va rog sa le stergeti daca se poate.
Multumesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 11:27 AM |
|