![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut si eu The Curious Case...chiar ca e trist, dar fainut.
Elegy - asa si asa, nu mi-a placut sfarsitul, ma rog, a doua jumatate a filmului, de fapt Vicky Cristina Barcelona - si asta mi-a placut, mai nou imi plac filmele de Woody Allen This post has been edited by ioannaraluka: Jan 7 2009, 03:04 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut si eu Wanted , ioanna a zis ca-i nice, pe cleolica a lasat-o rece. Film de actiune, dar mie zau ca mi-a placut, mai ales cum a fost filmat. Are o gramada de chestii nerealiste (cadavru cade in apa de pe la 50m inaltime si se scufunda numai un metru, pusti cu care se-mpusca dupa colt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), dar pe mine m-au interesat prea putin chestiile astea.
Mr. kalua a vrut sa vada apoi Chocolate, film tailandez cu bataie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Personajul principal e feminin si autist. Tipa-i buna, povestea mai putin. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi-a placut Vicky.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 1-January 09 Member No.: 5,583 ![]() |
Eu am vazut de curand "The Chronicles of Narnia - Prince Caspian", "Four Christmases", "Mamma Mia!" ,"The Women", "Elf" cu Will Ferrell
dr-wise a aparut "Harry Potter and the Half-Blood prince"? L-am cautat si eu dar nu am gasit decat "Harry Potter si Ordinul Phoenix".Woau mi-ar place sa-l vad |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Am vazut acum doua seri "Into the wild"...foarte bun. Vi-l recomand ca o alternativa la filmele despre adolescentii americani si stereotipurile pe care le contin acestea. Si nu numai, e o poveste interesanta despre alegeri, cunoastere si autocunoastere, despre ce conteaza in viata. Personajul principal vorbeste cel mai bine despre film - "Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road. Escaped from Atlanta. Thou shalt not return, 'cause "the West is the best." And now after two rambling years comes the final and greatest adventure. The climactic battle to kill the false being within and victoriously conclude the spiritual pilgrimage. Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild". "Happiness only real when shared".
Si inca 2 pe lista celor care merita timpul - "Transsiberian" (sunt pe la jumate, dar ce am vazut pana acum imi place...asta ca sa nu mai zic nimic despre Mr. hot Eduardo Noriega (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) si "Traitor" (cu Don Cheadle, pe care l-am redescoperit cu placere dupa Hotel Rwanda). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 8-January 09 Member No.: 5,622 ![]() |
"A beautiful mind" cu Russel Crowe - superb! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Fast Food Nation- spre deosebire de celelalte filme cu aceasta tema, prezinta lumea din spatele industriei de fast food. Mi-a placut filmul, dar nu m-as mai uita inca odata, au fost scene socante si lucruri impresionante in film, dar per total a fost prea lung si lent pentru gustul meu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
"A beautiful mind" cu Russel Crowe - superb! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Si mie mi-a placut tare mult filmul asta, l-am vazut de cateva ori. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 21 Joined: 8-January 09 Member No.: 5,622 ![]() |
Azi am vazut "Yes Man" cu Jim Carrey - un film destul de simpatic, mie una mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Ieri: "La tigre e la neve" - asta-i un film superb! merita vizionat... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Am revazut azi The miracle worker (1962)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 12:20 PM |
|