![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut si eu o parte de Keeping Mum (2005) cu Rowan Atkinson, Maggie Smith (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si Kristin Scott Thomas. Cum nu-s fan Mr. Bean, la inceputul lui trebaluiam prin bucatarie, Mr. kalua si el prins in treburi, dar pana la urma am ajuns toti trei sa stam frumos pe bancuta in fata televizorului si sa ne distram. Si noi l-am vazut aseara si mi s-a parut foarte simpatic fimul. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tropic Thunder, am vazut ca numai Rox a scris de el pe-aici. Plin de staruri filmul asta. E pus la categoria comedie, dar mie mi s-a parut mai mult o parodie. Robert Downey jr. in rol de negroteu e teribil, machiajul e wow, in parte nu-i de recunoscut.
Filmul e facut pe Kauai (asta a si fost motivul pentru care Mr. kalua a vrut sa vada neaparat filmul). A Crime (2006), nu m-a impresionat deloc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
am vazut The Curious Case of Benjamin Button si mie mi-a placut
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am vazut si eu Tropic Thunder, Robert Downey si Tom Cruise sunt mortali, am inteles ca Ben Stiller a vrut sa-l faca in perioada de "aur" cand la Hollywood se turnau pe banda filme despre razboi.
Am vazut Max Payne - 10 cu * pentru atmosfera, chiar daca subiectul s-a cam pierdut sper final. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Surviving Christmas si Heidi (cu Shirley Temple)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca-s printre ultimele persoane de pe aici care vad in sfarsit Australia. Mi-a placut, dar trebuie sa recunosc ca n-am facut o pasiune pentru Hugh Jackman, ca voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Cred ca totul se trage de la barba. Mi s-a parut f expresiv si copilasul, asa ca era imposibil sa nu se lase si cu niste lacrimi catre final.
Imi pare rau ca nu prea l-au bagat in seama la Oscar. Kalua, si mie tot parodie mi s-a parut Tropic Thunder. Robert Downey Jr. e nominalizat si la Oscar pentru rolul din acest film. Si eu l-am gasit tare funny. Comic a fost si Tom Cruise. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Teroare in Paris / Taken
Genul: Actiune, Drama, Thriller Regizor: Pierre Morel Actori: Liam Neeson, Famke Janssen, Xander Berkeley, Katie Cassidy Scenartiu: Luc Besson , Robert Mark Kamen Trailer Cea mai buna scena din filmul Teroare in Paris / Taken cu Liam Neeson. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi-a placut, cred ca am mai scris de el. M-a tinut in priza de n-am stiu cand incepe si cand se termina filmu'.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
am revazut cu placere Memoriile unei gheise
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am incercat sa vad RocknRolla aseara si l-am abandonat dupa primele 15 minute, nu m-a prins deloc si nici nu cred ca ar fi reusit pana la final. Asa ca am trecut la Bolt, care-i o super dulceata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Merita vazut! Da...subscriu. Mi-a mers la suflet Bolt - e film de animatie, asa ca vi-l recomand sa-l urmariti alaturi de copii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 06:54 PM |
|