![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
The curious case of Benjamin Button - Brad Pitt mi se pare de nota zece in filmul asta iar povestea e fascinanta
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Astazi: An American Crime (2007), am ramas socata, fara cuvinte...eu zic ca merita vazut, Ellen Page a jucat superb, ca deobicei.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yes man comedie de duminica. Mi-a placut.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am vazut si eu aseara Bolt si Curierul.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Am vazut si eu The curious case of Benjamin Button, povestea in sine e foarte interesanta, dar filmul mi s-a parut cam lung, lent si in unele locuri chiar plictisitor.
Roxana, eu inca n-am vazut Australia (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar saptamana asta sigur ma uit, abia astept. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai musai tre sa vad si eu acest film cu Za BP (Brad Pitt adica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ca prea multe reviewuri bune i-ati dat
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Janis, vezi ca Australia e cam lung, dar nu te plictisesti.
Angelu' voiam sa-ti recomand un film genu' tau Clerks II, dar se pare ca-l vazusi mai demult. Ne-am uitat la el duminica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si eu vreau sa-l vaz pe asta cu Brad Pitt, dar si pe cel cu milionarul, ca prea-i nominalizat la Oscar. Am uitat sa scriu si de 2 comedii usoare ce le-am vazut weekendul trecut: 10 inch hero si Without a paddle. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut Bolt. Mi-a placut animatia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Roxana, nu ma deranjeaza daca e lung filmul, numai sa nu ma plictiseasca:D Dar is foarte curioasa deja...
Am vazut azi Les triplettes de Belleville (2003). Mie mi-a placut, dar e mai ciudatel, a primit o groaza de premii, si a fost nominalizat si la Oscar. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 4-February 06 From: Big Bad Bucharest ;) Member No.: 183 ![]() |
Bolt e super haios si dulce, merge de minune daca vrei sa te binedispui.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 06:55 PM |
|