![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Apreciez recomandarea Bulina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In ultima vreme daca nu imi fac norma de filme parca nu ma simt bine, asa ca idei bune sunt bine venite.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Si eu aveam o parere cam....neutra despre madame Winslet, pan-am vazut Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Joaca exceptional in filmul asta. E de vazut (IMG:style_emoticons/default/322.gif) !
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' chiar asa Sylvia, de ala uitasem!
Care nu l-am vazut inca si cartea mi-a placut mult este Enigma (tot cu Kate Winslet). This post has been edited by bulina: Feb 4 2009, 09:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
S-a notat Enigma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Revolutionary Road este impresionant. Mi-a placut foarte mult. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Trebuie sa le caut si eu pe cele mentionate de voi. Acum, ma bateti daca va spun ca Australia nu m-a dat deloc pe spate? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) De vreo 3 ori am crezut ca se termina si nu se mai termina. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu mai scriu mai mult, ca atunci chiar ma luati la bataie. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Comedie Stepbrothers doi tipi care stau inca cu parinti la 40 de ani , parinti celor 2 se casatoresc si ajung sa locuiasca toti impreuna, mi a placut.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut Wall-E. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Simpatic foc, dar naiv-copilaresc. A doua oara nu m-as mai uita la el.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am vazut si eu Australia, mai am vreo 40minute de vazut, dar nu cred ca ma mai uit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Firul epic e de cand lumea si pamantul, ce e clasic e frumos. Imi place mult locatia, si mi s-a facut dor de munte, de natura. Cateva imagini sunt de vis, altfel, nu mi-a transmis cine stie ce in afara de muschii domnului de calitate superioara (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie mi s-a parut la fel....ff lung Australia. Probabil din cauza asta nici n-a primit nominalizari la Oscar.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vazut Doubt. Meryl Streep face tot filmul. Excelent jocul ei! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Cred ca femeii asteia i se potriveste orice rol, in filmul asta e calugarita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dealtfel, ar fi mai potrivit sa fie numit teatru, decat film. Interesant, totusi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 06:54 PM |
|